Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primul oras din Europa care interzice panourile publicitare

România Liberă România Liberă,
Primul oras din Europa care interzice panourile publicitare

Grenoble devine primul oras din Europa care renunta la panourile publicitare de pe strazi si din statiile de autobuze, relateaza Le Point. continuă pe România Liberă

Grenoble, primul oras din Europa care interzice panourile publicitare de pe strazi

Grenoble devine primul oras din Europa care renunta la panourile publicitare de pe strazi si din statiile de autobuze, relateaza Le Point. Scopul masurii este de a elibera spatiul public si de a dezvolta in.

Grenoble, primul oras din Europa care interzice publicitatea stradala

Grenoble a decis sa renunte la panourile publicitare de pe strazi si din statiile de autobuze, devenind primul oras din Europa care recurge la aceasta masura, noteaza Le Point.

FOTO: Cum arata cea mai mare rafinarie de PETROL din Europa, care se afla in RUSIA

Nizhnekamsk este un oras industrial rusesc, insa acesta este cunoscut in Europa pentru un lucru care iese, foarte clar, in evidenta in galeria foto de mai sus: aici se afla cea mai mare rafinarie de petrol si uzina chimica din Europa.

FADERE cere daune morale pentru romanii din diaspora care nu au putut vota

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) intentioneaza sa pregateasca un proces civil impotriva autoritatilor romane, prin care va cere 1000 euro pentru fiecare cetatean roman din diaspora care nu a putut vota, arata un comunicat remis redactiei.

Winnie the Pooh a fost INTERZIS intr-un oras din Polonia: Nu poarta pantaloni, iar sexul lui este incert

Cunoscutul ursulet Winnie the Pooh, este persona non-grata intr-un orasel din Polonia, pe motiv ca nu este imbracat cum trebuie iar sexul sau este incert. Numele personajului, creat de un scriitor britanic in.

Cele mai tari cartiere pentru hipsteri din Europa

In ultimii ani numarul hipsterilor a crescut accelerat la nivel international. Ii poti recunoaste usor: blugi skinny, tineri de 20-30 de ani cu barba si preocupari artistice. Afla care sunt cele mai interesante cartiere pentru hipsteri in Europa,.

Politologul Cristian Parvulescu, la Dincolo de stiri: Avem cea mai mare victorie din Europa. A unei viziuni supranationale, proeuropene. Romanii au dat un vot in favoarea unui minoritar

Politologul Cristian Parvulescu a comentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, rezultatul surprinzator al scrutinului prezidential din Romania si a vorbit despre cauzele esecului PSD in.

Salariile ar putea creste in companiile din Europa Centrala si de Est, pentru pastrarea angajatilor

Salariile din companiile europene ar putea creste in 2015, pe fondul dificultatilor intampinate in procesul de recrutare si retentie a personalului calificat, conform celui mai recent studiu KPMG - Pulsul economiei 2014.

Faze Tari: Povestea impresionanta a femeii din SUA care are 34 de copii. Am facut o cariera din maternitate; Americanii au robo-politisti pe strada; Pensionarele au ajuns sa se prostitueze! Cum isi atrag clientii

A intrat in coma din cauza unui tampon! Cum a fost posibil asa ceva. Joanna, in varsta de 27 de ani, a suferit de simdromul de soc toxic dupa. Nu o sa iti vina sa crezi ce i-a crescut acestei femei intre sani. O femeie din China a fost diagnosticata cu o afectiune la sani, motiv pentru care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )