Libnet.ro
UNICEF

14:15

Primul tramvai din lume fara sine este in teste in China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul tramvai din lume fara sine este in teste in China

Primul tren pentru orase din lume tramvai) fara sine a fost prezentat in provincia Hunan din China Centrala. Acesta ruleaza pe piste virtuale si este inca o solutie inovatoare de transport a viitorului, scrie dailymail. co. uk . continuă pe Wall-Street Ro

Tot ea e CEA MAI FRUMOASA femeie din lume! (FOTO)

Kate Uptonramane in topuri! Celebrul fotomodel a fost aleasa din nou cea mai frumoasa femeie din lume, conform publicatiei internationale World Pleasure. Frumoasa.

Constructiile de locuinte au scazut cu 13% in primul trimestru din acest an

Constructiile de locuinte au scazut cu 13% in primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar cele mai multe locuinte 58,5%) au fost construite in mediul urban, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica.

Luanda si Hong Kong, cele mai scumpe orase din lume pentru expati

Hong Kong a depasit anul acesta Tokyo devenind cel mai scump oras pentru expati din Asia-Pacific si al doilea din lume, conform unui studiu publicat ieri de firma de consultanta ECA International, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Ultimele cifre BRAT: Ziarele centrale au vandut mai putin in primul trimestru din 2017, comparativ cu trimestrul precedent

Principalele ziare centrale au inregistrat, in primul trimestru din 2017, vanzari medii pe aparitie in scadere fata de ultimele trei luni din 2016, potrivit ultimelor cifre BRAT referitoare la difuzarea de presa scrisa.

Dumitru Haradau: Cele mai bune jucatoare din lume sunt Simona si Pliskova

Dumitru Haradau a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre Simona Halep, care a ajuns in finala la Roland Garros. Am spus ca nu numai ca este .

Cum arata zodia ta in zodiacul de la Dendera, cel mai vechi din lume

Zodiacul de la Dendera, descoperit in vremea lui Napoleon, este cea mai veche reprezentare a constelatiilor si a zodiilor mostenite de la babilonieni. Realizat de astrologii egipteni, el a ramas harta de.

Romania are al optulea cel mai RAPID internet pe mobil din lume! Cum arata clasamentul modial al conectivitatii

Romania se claseaza pe pozitia a opta in functie de viteza de internet pe mobil, dupa state vest-europene precum Marea Britanie si Germania, insa inaintea Japoniei si a vecinilor din.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017

Potrivit unui raport Eurostat, Romania a inregistrat cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana in primul trimestru din 2017, comparativ cu trimestrul anterior si cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie Mediafax.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017 (5,6%)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa ce produsul intern brut a crescut cu 5,6% in primul trimestru din 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele corectate cu variatiile sezoniere publicate joi de oficiul european pentru statistica Eurostat.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )