Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pro Bowl marcat de tragica disparitie a lui Kobe Bryant

Online Sport Online Sport,
Pro Bowl marcat de tragica disparitie a lui Kobe Bryant

Sportul mondial este in stare de soc dupa vestea mortii legendarului baschetbalist Kobe Bryant, victima unui accident de elicopter la doar 41 ani. continuă pe Online Sport

Reactii din presa internationala si lumea sportiva, dupa vestea tragica a decesului lui Kobe Bryant

Vestea ca Kobe Bryant a murit, duminica, in urma unui accident de elicopter a zguduit lumea sportului si nu numai.

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

Cum a fost prevestita moartea lui Kobe Bryant. Mesajele sinistre care circulau inca din 2012

La cateva ore dupa accidentul tragic de elicopter in urma caruia Kobe Bryant si-a pierdut viata, pe internet a inceput sa circule un clip video cu un desen animat realizat in 2017, dar si un mesaj pe Twitter, care prevesteau parca vestea tragica.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

VIDEO Scurtmetrajul emotionant pentru care Kobe Bryant a castigat Oscarul

Kobe Bryant nu a fost doar un legendar jucator de baschet, ci si un castigator de Oscar. Tragica lui moarte, la doar 41 de ani, readuce in atentie scurtmetrajul de animatie inspirat din cariera sa pentru care, in 2018, a fost recompensat cu o prestigioasa statueta.

Lumea sportului, in stare de soc: A murit legendarul baschetbalist Kobe Bryant!

Presa internationala a anuntat, duminica seara, o stire tragica: americanul Kobe Bryant s-a stins la 41 de ani dupa un accident de elicopter.

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

Ultima discutie purtata intre turnul de control si pilotul lui Kobe Bryant. Traiectoria bizara a elicopterului, inainte de a se prabusi

Kobe Bryant a murit duminica dimineata intr-un accident de elicopter, la Calabasas, in sudul Californiei. Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a castigat cinci titluri de campion al NBA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )