Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pro TV a facut anuntul, fanii sunt uluiti: Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei...

B1 B1,
Pro TV a facut anuntul, fanii sunt uluiti: Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei...

In competitia Vocea Romaniei, Smiley si Tudor Chirila raman antrenori, in timp ce Irina Rimes a fost noua vedeta anuntata ca va ocupa unul dintre cele patru locuri. Astfel, Simley va fi antrenor si. continuă pe B1

Adevarul despre castigatorul Chefi la cutite: Gina Pistol s-a decis sa faca dezvaluiri socante, fanii sunt uluiti...

Marti seara, emisiune Chefi la cutite s-a incheiat, marea finala fiind castigata de Bogdan Vandici, in varsta de 21 de ani, concurent al echipei albastre, cea a lui Florin Dumitrescu. Gina Pistol a.

Ce se intampla cu pensiile romanilor de duminica incolo. Ministrul Finantelor a facut anuntul

Ministrul Finantelor da asigurari ca sunt bani pentru cresterea pensiilor, de la 1 iulie. Eugen Teodorovici a declarat ca majorarea punctului de pensie este prevazuta in programul de guvernare si nu exista.

Dupa moartea Ionelei Prodan, Anamaria a facut anuntul SOC: Le port eu...

Anamaria Prodan a dezvaluit ce se va intampla cu cele 70 de costume populare ale Ionelei Prodan. Nu se vand! Sunt unice si le va purta familia noastra, a declarat Anamaria. Dincolo de alte averi.

Adela Popescu e din nou insarcinata. Modalitatea inedita prin care a facut anuntul si a dezvaluit sexul bebelusului FOTO

Adela Popescu 31 de ani) a marturisit ca va deveni mama pentru a doua oara. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, cand vedeta a intrat in legatura telefonica cu mama ei. Pentru a da vestea cea mare familiei, Adela Popescu si sotul ei, Radu Valcan, au pregatit un moment special.

Gabriela Cristea a facut anuntul neasteptat in direct! Ce surpriza!

Gabriela Cristea a facut un anunt neasteptat la inceputul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. Telespectatorii Antenei Stars au primit vestea cea mare, ieri, direct de la prezentatoarea.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )