Libnet.ro
UNICEF

22:00

Probleme financiare pentru companiile de asigurari din Romania

România Liberă România Liberă,
Probleme financiare pentru companiile de asigurari din Romania

Astra Asigurari, Carpatica Asig, Euroins si EximAsig au un deficit de capital agregat de 1,6 miliarde lei 356 milioane euro). continuă pe România Liberă

Presedintele Putin a semnat legea rusa privind dreptul de a fi uitat. The Moscow Times: probleme mari pentru presa independenta si pentru companiile straine

Presedintele Vladimir Putin a semnat, marti, noua lege rusa a dreptului de a fi uitat, ce permite cetatenilor rusi sa ceara stergerea, din lista de rezultate a motoarelor de cautare, a linkurilor catre materiale online ce ii vizeaza si despre care ei afirma ca sunt false sau irelevante, scrie The Moscow Times. Publicatia scrie, intr-o analiza, ca masura - asemanatoare pana la un punct cu una similara adoptata recent in UE - este grava pentru munca de investigatie a putinilor jurnalisti rusi ramasi independenti, dar si pentru companiile care vor sa se asocieze cu parteneri din Rusia.

Revolutia digitala: Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala?

Sunt pregatite companiile din Romania sa faca fata saltului catre competitia digitala globala? O scurta privire in trecut prin lentila prezentului este suficienta pentru a constientiza ceva ce ni se pare deja normalitate.

Egipt a cumparat 235.000 tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat din Romania si Rusia 235. 000 de tone de grau. Cu aceasta cantitate se va produce paine la preturi subventionate. Vicepresedintele GASC.

Egiptul a cumparat 235.000 de tone de grau din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a cumparat 235. 000 de tone de grau din Romania si Rusia pentru a produce paine la preturi subventionate, transmite Reuters.

Seful Cultului Musulman din Romania: Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh, sa reinfiintam comisia de avizare a lacaselor de cult

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, a declarat ca au inceput demersurile pentru reinfiintarea comisiei de avizare a lacaselor de cult. Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh,.

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele.

LukOil cere interventia CE in ancheta din Romania. Compania critica masurile luate de o instanta mica

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

LukOil cere interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact.

Lukoil CERE interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania

LukOil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta din Romania care vizeaza compania. Motivele invocate de compania rusa il constituie masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica, dar care au un impact european.

Egiptul a cumparat 120.000 de tone de grau din Romania. Vezi valoarea tranzactiei

Autoritatile egiptene au cumparat marti 120. 000 de tone de grau din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )