Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce angajati s-au bucurat de cele mai mari cresteri de salarii in ultimul an - INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Ce angajati s-au bucurat de cele mai mari cresteri de salarii in ultimul an - INFOGRAFIE

Angajatii din sanatate, asistenta sociala si invatamant au avut parte in ultimele 12 luni de cele mai mari majorari ale castigurilor salariale, de peste 25%. Cu toate acestea, nemultumirile lor legate de nivelul lefurilor persista. La polul opus, scaderi ale salariilor au avut de suportat minerii si petrolistii. continuă pe Adevărul

Cele mai mari mituri despre cuplurile fericite vs. realitate: ce trebuie sa stii daca relatia ta nu merge ca pe roate

Una dintre cele mai mari greseli care ne impiedica sa avem o relatie sanatoasa si solida este faptul ca obisnuim sa credem in mituri despre ce inseamna un cuplu fericit si ce presupune acesta. Renumitul Dr. Phil dezvaluie noua mituri despre cuplurile fericite si realitatile care te vor face sa-ti privesti relatia dintr-o noua perspectiva.

Forta de munca si finantarea, cele mai mari provocari pentru CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium

Forta de munca si finantarea au fost cele mai mari provocari ale CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium aflata la 60 de km de Bucuresti, lansata in 2009 de Florin Cojocariu, alaturi de sotia sa si cativa parteneri.

Cum sunt facute bomboanele MMs: in culisele uneia dintre cele mai mari fabrici. Procesul este surprinzator de sofisticat FOTO

Multi dintre noi am auzit de MMs si unii adoramicile bomboane colorate din ciocolata, insa putini stiu ce presupune procesul de fabricare. Jurnalistii de la Business Insider au facut o incursiune intr-una dintre cele mai mari fabrici si au urmarit indeaproape fiecare pas pana cand pungile cu bomboane sunt gata sa ajunga pe rafturile magazinelor.

Cele mai mari zece probleme ale Marii Negre

Grupul de Dezvoltare Durabila a intocmit un clasament al dificultatilor cu care se confrunta zona costiera romaneasca, probleme pentru care autoritatile nu au gasit inca o rezolvare.

Si bineinteles, EA!. Andreea Berecleanu, insotita la nunta de una dintre cele mai importante persoane din viata sa. Imaginea este de colectie (FOTO)

Andreea Berecleanu a avut parte in acest weekend de una dintre cele mai mari bucurii din viata sa. Prezentatoarea s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, medicul estetician.

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in amenie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in anemie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

Procuror DNA: Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii (VIDEO)

Dezvaluiri bomba facute de un procuror DNA. Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii, sustine Marius Bulancea, citat de B1 TV. Sistemul este unul inchis, preturile aparatelor.

Marius Bulancea, propus sef al sectiei a II-a din DNA: Fraudele din sanatate, mai mari decat in alte domenii

Marius Bulancea, propus de ministrul Justitiei sef al sectiei a II-a a DNA, le-a vorbit luni procurorilor din CSM despre vulnerabilitatile sistemului, acesta sustinand ca sunt situatii in care se incearca intimidarea magistratilor prin aparitia unor informatii despre viata acestora in mass-media si ca fraudele din sanatate sunt, procentual, mai mari decat in alte domenii, relateaza Mediafax.

Medicii romani au primit sponsorizari de 5 milioane de euro de la cele mai importante companii farmaceutice. Ministrul Sanatatii: Sunt vulnerabilitati majore in sistemul nostru de sanatate

Cele mai importante cinci companii farmaceutice la nivel global au facut 12. 000 de sponsorizari in valoare de 4,8 milioane de euro medicilor romani, fara a le mai lua in calcul pe cele pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )