Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

B1 B1,
Doi barbati impuscati intr-un poligon din Bucuresti: Un client a tras in instructor, apoi s-a sinucis

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii . continuă pe B1

Un procuror a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul

Barbati inarmati au luat, azi, ostatic intr-un tribunal din Istanbul procurorul care se ocupa de o ancheta lansata dupa moartea unui tanar ranit de politie in timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, a informat mass-media locala, citata de AFP.

Descinderi la mai multe adrese din Bucuresti si Galati, la firme care falsificau adeverinte de venit pentru a obtine indemnizatii de crestere a copilului

Politistii au descins marti dimineata la zeci de adrese din Bucuresti si Galati, la falsificatori de adeverinte de venit, informeaza B1 TV. Vizate sunt 31 de persoane care ar face parte dintr-o grupare care.

Un procuror este tinut ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre o grupare revolutionara de stanga

Un procuror, care se ocupa de cazul unui tanar ranit de politie in timpul protestelor anti-guvernamentale, a fost luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul, de catre mai multi indivizi inarmati, informeaza ho.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

Tragedie intr-o familie din Satu Mare. O femeie a murit dupa ce o bucata dintr-un flex i-a sectionat gatul

Un accident ciudat a provocat o tragedie intr-o familie din Satu Mare. Un barbat si-a omorat din greseala sotia, chiar sub privirile fiicei lor. Omul lucra cu un flex in curte, iar piatra aparatului s-a spart.

TRAGEDIE la un poligon din sectorul 4 al Capitalei

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii.

Faze tari: Ce are 32 de picioare si 8 cozi? Creatura bizara care a dat internetul peste cap; Se casatoreste de zeci de ori pe zi cu tot atatia barbati; Cei mai frumosi travestiti din lume. Poti sa juri ca sunt femei

Era prea urata. A incercat sa se sinucida cand si-a vazut mireasa, la nunta aranjata de parintii lui. Un barbat din China a incercat sa se sinucida, dupa ce si-a vazut mireasa pentru prima data, la nunta. Incident jenant la stiri! O prezentatoare s-a facut de ras, in direct. O prezentatoare a postului de televiziune american WDBJ 7 a facut o gafa in direct. Susan Bahorich citea o stire despre o pisica supraponderala.

Perchezitii la peste 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita

Perchezitii la 50 de adrese au loc in aceasta dimineata, in Bucuresti, Ilfov, Dimbovita si Ialomita. Politistii vor duce la audieri 36 de persoane, acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorb.

REVISTA PRESEI. Fiscul a inchis un local din Bucuresti pentru trei lei

In ziarele de luni, citim despre cum a inchis Fiscul un restaurant pe motiv ca avea trei lei pe plus, dar si despre decizia omului de afaceri Horia Culcescu de a vinde serele din Berceni unor dezvoltatori imobiliari. Aflam, totodata, ca gigantul McDonalds a avandut afacerile din Romania unui antreprenor rus, dar si care sunt cauzele meciului slab dintre Romania si Insulele Feroe.

Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Chiriile vilelor istorice scoase la inchiriere in Capitala variaza intre cateva mii si cateva zeci de mii de euro, in functie de suprafata, amplasare, starea cladirii si dorintele proprietarului. Iata pentru ce sume puteti inchiria cateva din cele mai.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )