Libnet.ro
UNICEF

13:45

Procurorii cer arestarea lui Ioan Albu, fost prefect de Constanta, dupa accidentul mortal pe care l-a produs

Antena3 Antena3,
Procurorii cer arestarea lui Ioan Albu, fost prefect de Constanta, dupa accidentul mortal pe care l-a produs

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia cer arestarea fostului prefect de Constanta Ioan Albu, dupa ce acesta a provocat un accident extrem de grav in urma caruia a murit un om. continuă pe Antena3

Procurorii cer arestarea lui Mario Iorgulescu. Judecatorii amana decizia

Tribunalul Bucuresti a amanat, luni, judecarea cererii procurorilor de arestare preventiva in lipsa .

Un fost prefect de Constanta a provocat un accident mortal dupa ce s-a urcat baut la volan

Fostul prefect de Constanta, Ioan Albu, a provocat duminica seara un accident mortal pe un drum nati.

Fost prefect PNL a omorat un om. Barbatul din Constanta se urcase beat la volan

Fostul prefect liberal de Constanta, Ioan Albu, a ucis un om dupa ce s-a urcat baut la volan. Dupa ce a pierdut controlul, a intrat pe contasens si a izbit din plin o masina condusa regulamentar. in urma impactului violent, masina lovita s-a rostogolit pe camp iar soferul a murit pe loc.

Fondatorul Polaris a murit. Fost prefect, Gheorghe Martin era singurul din familie care a scapat de puscarie

Fost prefect al Constantei, Gheorghe Martin, a murit la varsta de 71 ani, in urma unei afectiuni medicale. Tatal fostului deputat PSD Eduard Martin este cel care a intemeiat firma de salubrizare Polaris, care a beneficiat de monopol profitabil pe serviciul de strangere a gunoaielor in Constanta, dar si in alte judete ale tarii.

Doliu la TVR! A murit Ioan Todan, fost coordonator al Departamentului Sport

Televiziunea Publica a anuntat moartea lui Ioan Todan, fost coordonator al Departamentului Sport al TVR. Acesta s-a stins din viata la varsta de 76 de ani. Ioan Todan, fostul coordonator al.

UPDATE Procurorii cer instantei arestarea lui Mario Iorgulescu, care in septembrie a provocat un accident in care si-a pierdut viata un tanar Iorgulescu era beat si consumase cocaina

Procurorii au sesizat luni Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu, pentru infractiunile de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. in septembrie, Mario Iorgulescu, baut fiind si sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani. La acest moment, Mario Iorgulescu este internat la o clinica din Italia.

Accident mortal in Constanta, provocat de un fost prefect al judetului: Bilantul victimelor(VIDEO)

Grav accident in judetul Constanta, provocat de fostul prefect Ion Albu. Un om a murit dupa ce fostul demnitar s-a urcat baut la volan, a intrat cu masina pe contrasens si a lovit in plin un autoturism care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )