Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesoara de 34 de ani din Alba, retinuta si plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

Adevărul Adevărul,
Profesoara de 34 de ani din Alba, retinuta si plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani din Alba Iulia a fost retinuta de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor. continuă pe Adevărul

Reactia romanilor la cazul profesoarei din Alba retinuta dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: Profesoarele mele semanau cu Ana Pauker si Veorica

Cazul profesoarei din Alba retinuta si apoi plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de-al ei, in varsta de 14 ani, a provocat comentarii aprinse in mediul virtual.

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Alba. O profesoara este acuzata ca a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani de la o scoala gimnaziala din Alba este acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani. Femeia,.

Reactia romanilor la cazul profesoarei din Alba retinute dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: Profesoarele mele semanau cu Ana Pauker si Veorica

Cazul profesoarei din Alba retinute si apoi plasate sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de-al ei, in varsta de 14 ani, a provocat comentarii aprinse in mediul virtual.

O fata de 13 ani din Bistrita a inghitit 14 ace, o parte dintr-un pix si o moneda. Se certase cu iubitul

O fata de 13 ani de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr. 2 din Bistrita a ajuns la spitaldupa ce ar fi inghitit 14 ace de gamalie, o piuneza, o parte dintr-un pix si o moneda. Aceasta.

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa Un barbat in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe o scara, in timp ce isi.

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

FOTO Crescatorul de iepuri gigant din Alba. Un exemplar ajunge si la 10 kilograme

Un tanar in varsta de 29 de ani din Alba Iulia, de profesie kinoterapeut neuropediatric, este pasionat de cresterea iepurilor gigant.

Aventurile financiar-penale ale unei femei administrator din Alba Iulia. Ce pedeapsa a primit pentru ca a emis file CEC fara acoperire

O femeie in varsta de 52 de ani din Alba Iulia s-a ales cu un dosar penal si, implicit, cu o condamnare penala pentru infractiuni economice savarsite in calitate de administrator la trei societati comerciale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2552 seconds )