Libnet.ro
UNICEF

07:30

O fata de 13 ani din Bistrita a inghitit 14 ace, o parte dintr-un pix si o moneda. Se certase cu iubitul

Antena3 Antena3,
O fata de 13 ani din Bistrita a inghitit 14 ace, o parte dintr-un pix si o moneda. Se certase cu iubitul

O fata de 13 ani de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr. 2 din Bistrita a ajuns la spitaldupa ce ar fi inghitit 14 ace de gamalie, o piuneza, o parte dintr-un pix si o moneda. Aceasta. continuă pe Antena3

O fata de 13 ani a incercat sa se sinucida dupa o cearta cu iubitul

O fata de 13 ani de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr. 2 din Bistrita a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce a inghitit 14 ace de gamalie, o piuneza, un arc de pix si o moneda,.

TRAGEDIE in Braila! S-a aruncat in gol de la etajul 9. Este vorba chiar de...

O fetita din Braila, in varsta de 13 ani, s-a aruncat in gol de la etajul 9 al blocului in care locuieste, aceasta ajungand in stare critica la Spitalul Judetean. Copila s-ar fi certat cu mama ei, iar.

Cea mai tanara persoana admisa la un program de master la Harvard are 13 ani. A terminat la 7 ani liceul, iar acum e licentiata in psihologie

Dafne Almazan Anaya a devenit la varsta de 13 ani, cel mai tanar psiholog din lume iar acum a fost acceptata la master, la Harvard, unde va studia Matematica.

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa

Un barbat de 50 de ani din Dambovita a murit in timp ce isi renova casa Un barbat in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe o scara, in timp ce isi.

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

Ilie Nastase si-a curtat actuala iubita de fata cu une dintre fiicele lui. Cum a reactionat copila de 13 ani la avansurile pe care fostul tenismen le facea Ioanei

Ilei Nastase nu se dezminte nici la 72 de ani, varsta pe care fostuil tenismen a implinit-o in luna iulie a anului trecut.

O copila de 13 de ani a cazut de la etajul 9 al blocului in care locuieste. Adolescenta se certase violent cu mama sa

O adolescenta de 13 ani a ajuns in stare grava joi, 14 februarie, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta din Braila, dupa ce a cazut de la etajul 9. Politistii au declansat o ancheta in acest caz.

13 ani de inchisoare pentru un barbat acuzat ca a lovit intentionat cu masina un politist aflat in timpul serviciului

Un tanar din Prahova, acuzat ca a lovit intentionat cu masina un politist aflat in timpul serviciului, a fost condamnat la inchisoare cu executare. Barbatul a fost gasit vinovat tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis.

O copila din Braila a cazut de la etajul noua al unui bloc. Care e starea victimei

O fata de 13 ani a cazut, joi, de la etajul noua al unui bloc din municipiul Braila si este in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, potrivit IPJ Braila. Politistii au.

Profesoara de 34 de ani din Alba, retinuta si plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani din Alba Iulia a fost retinuta de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )