Libnet.ro
UNICEF

11:46

Profesoara care a criticat sistemul de invatamant a fost data afara. Reactia Ministerului Educatiei

Adevărul Adevărul,
Profesoara care a criticat sistemul de invatamant a fost data afara. Reactia Ministerului Educatiei

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook. continuă pe Adevărul

Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook.

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, spune ca a fost data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda. UPDATE: Inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, a explicat pentru HotNews. ro ca postul ocupat de Cristina Tunegaru a fost solicitat de un cadru didactic titular.

Profesoara care a criticat modul in care este administrata Capitala a fost data afara, fara sa fie anuntata. Liviu Dragnea, revoltat de acest caz: L-am informat pe ministrul Educatiei. Reactia Gabrielei Firea

Cristina Tunegaru, profesoara din Bucuresti care a criticat modul in care este administrata Capitala, sustine, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca a fost data afara de la Scoala Generala nr. 95, unde preda Limba si Literatura Romana, fara sa fie anuntata sau evaluata.

Cristina Tunegaru, profesoara care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, data afara de la scoala unde preda

Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumatatea lunii ianuarie, anunta pe contul sau de Facebook ca a fost data afara de la scoala unde preda.

Profesoara care a CONTRAZIS-O pe Firea, lasata fara ore! Cristina Tunegaru, pedepsita pentru indrazneala: imi doresc sa reusesc sa schimb ceva in sistem (VIDEO)

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana care s-a autodenuntat marturisind ca nu va respecta programa scolara, a fost data afara din scoala unde preda. Dascalul care a contrazi-o pe Gabriela Firea.

Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei data afara fara avertisment si cere explicatii ministrului educatiei: Cum este posibil asa ceva?

Liviu Dragnea este foarte intrigat de cazul profesoarei de romana Cristina Tunegaru, care a fost data afara fara sa primeasca niciun fel de avertisment, si ii cere explicatii ministrului educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )