Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prognoza meteo weekendul 12-14 iunie 2020. COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijeli in toata tara. Cand se imbunatateste vremea

B1 B1,
Prognoza meteo weekendul 12-14 iunie 2020. COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijeli in toata tara. Cand se imbunatateste vremea

In weekendul 12-14 iunie 2020 vremea se anunta instabila. Meteorologii au emis un cod calben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pana sambata, 13 iunie, la ora 10:00. Avertizarea. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 10 iunie 2020. Cod galben pentru instabilitate atmosferica in mai multe zone ale tarii

Meteorologii au emios o averizare de cod galben pentru instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila pana astazi la ora 10:00 in mai multe zone ale tarii. Progrnoza meteo pentru ziua de 10 iunie 2020.

Prognoza meteo, azi, 09 iunie 2020. Ploi torentiale insotite de descarcari electrice in aceste zone ale tarii

Inceputul acestei saptamani se anunta unul cald, cu temperaturi ridicate fata de maxima acestei perioade. Prognoza meteo pentru azi, 09 iunie 2020 aduce insa manifestpri de instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo, azi, 11 iunie 2020. Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Temperaturile raman normale pentru aceasta perioada

Astazi, 11 iunie 2020, vremea se anunta in continuare instabila, cu ploi in majoritatea tarii. Meteorologii au exsting avertizarea pentru vreme instabila pana la data de 12 iunie ora 23:00, iar pentru astazi.

Prognoza meteo, azi, 08 iunie 2020. Vremea va fi calda, dar instabila

Luni, 08 iunie 2020, vremea va fi calda, dar instabila indeosebi in vestul si nordul tarii, precum si in zonele de munte, potrivit unei prognoze meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de.

Prognoza meteo. Cod galben pentru toata tara. Pana cand este valabil

Se strica vremea in Romania! Meteorologii anunta cod galben de ploi si vijelii in toate regiunile tarii. Pana cand va fi valabila atentionarea emisa de ANM, aflati in paragrafele urmatoare. Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara in aceasta dimineata, meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi si vijelii si vizeaza .

Prognoza meteo ANM pentru azi, 11 iunie. Vreme instabila in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea in ziua de joi, 11 iunie? Se anunta instabilitate si fenomene extreme spre seara. Prognoza meteo ANM pentru joi, 11 iunie Meteorlogii anunta ca in cursul zilei de joi va fi in general vreme instabila. Ploile isi fac aparitia .

Prognoza meteo pentru azi, 10 iunie. Vreme instabila in tara. Unde vor fi ploi si fenomene electrice

Astazi vom avea parte de vreme instabila, cu ploi in aproape toate regiunile tarii, potrivit ultimului anunt al meteorologilor. in Capitala vor fi innorari temporar accentuate, iar temperatura maxima va fi de 28 de grade Celsius. Unde vor fi ploi si fenomene electrice, in continuare. Prognoza meteo ANM. Ploi si descarcari electrice Miercuri, 10 iunie .

Grindina si vijelii. Avertizare meteo cod galben pentru 15 judete pana joi

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru 15 judete unde, pana joi, la ora 22. 00, se vor inregistra ploi torentiale, vijelii si grindina. Cantitatile de apa care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru patrat. in Bucuresti, vremea se incalzeste si se apropie de normalul perioadei.

Cod galben de furtuni, grindina si vijelii. Ce regiuni vor fi afectate pana joi

Vremea rea a facut ravagii in mai multe localitati, raurile s-au umflat, zeci de gospodarii au fost inundate, iar culturile multora sunt acum distruse. Specialistii de la ANM au transmis ca instabilitatea atmosferica se prelungeste pana joi, la ora 10:00, pentru unele regiuni. Cod galben de furtuni, grindina si vijelii. Regiunile afectate Meteorologii au emis .

ANM: Romania intra in Cod Galben de ploi torentiale, grindina si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de Cod Galben pentru toata tara. Romania va trece prin ploi torentiale, grindina si vijelii pana sambata dimineata.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )