Libnet.ro
UNICEF

07:30

Programul farmaciilor din Bucuresti, in perioada sarbatorilor

România Liberă România Liberă,
Programul farmaciilor din Bucuresti, in perioada sarbatorilor

Aproximativ 20 de farmacii vor fi deschise non-stop in perioada sarbatorilor de iarna, in Capitala, informeaza Colegiul Farmacistilor. continuă pe România Liberă

Asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in 11 spitale din Capitala, in perioada sarbatorilor de iarna

Asistenta medicala de urgenta in perioada sarbatorilor de iarna va fi asigurata in 11 spitale din Capitala in perioadele cuprinse intre 24 - 28 decembrie 2014 si 31 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015.

Asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in 11 unitati medicale din Capitala, in perioada sarbatorilor de iarna

Asistenta medicala de urgenta in perioada sarbatorilor de iarna va fi asigurata in 11 unitati medicale din Capitala in perioadele cuprinse intre 24 - 28 decembrie 2014 si 31 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015.

Programul de Sarbatori al mallurilor din Bucuresti si din tara: ce gasim deschis de Craciun si de Revelion

Perioada Sarbatorilor de Iarna este de obicei una foarte aglomerata in malluri, decembrie fiind luna cadourilor si a petrecerilor. Pe de alta parte, insa, zilele de Craciun si cele de Revelion sunt de obicei o corvoada pentru cei care vor sa mearga la shooping, multe magazine si centre comerciale fiind inchise.

in atentia soferilor! Cate radare vor fi active in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de iarna, la nivel national, vor actiona in fiecare zi, in medie, 1. 600 de politisti rutieri cu peste 400 de radare.

100 de angajati ai ISU si SMURD Galati sunt pregatiti pentru misiuni in perioada sarbatorilor de iarna

In perioada sarbatorilor de iarna, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Gl. Eremia Grigorescu al judetului Galati a luat o serie de masuri menite sa asigure un climat de normalitate.

MAE, recomandare cu privire la deplasarile in strainatate in perioada sarbatorilor de iarna

Prin intermediul unui comunicat de presa,Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se afla sau se deplaseaza in strainatate pe perioada sarbatorilor de iarna sa manifeste.

Jaf la o banca din Bucuresti

Un barbat a jefuit marti la pranz o banca din Bucuresti, transmite B1 TV. Barbatul, mascat cu un fular, a reusit sa fure 5. 000 din casieria bancii. Nici un angajat sau client al bancii nu a fost atacat de hot. Vom reveni cu amanunte.

Lista spitalelor din Capitala care vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada Sarbatorilor

Asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in 11 unitati medicale din Capitala in perioadele cuprinse intre 24 - 28 decembrie 2014 si 31 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015. Spitalele de urgenta din.

FOTO Mos Craciun parfumat. Sapunurile naturale, o afacere care a explodat in perioada sarbatorilor de iarna

Mirela Bratu, de 48 de ani, a ardeleanca stabilita in Dobrogea in urma cu trei ani, abia daca mai face fata comenzilor de sapunuri naturale. Are cereri din Canada, America, Franta si foarte multe din Romania.

Banca din Bucuresti JEFUITA de un barbat mascat

Un barbat mascat a jefuit, marti, sediul unei banci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reusind sa fuga cu aproximativ 5. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera cu un obiect care parea a fi o arma de foc,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )