Libnet.ro
UNICEF

07:15

Programul oficiilor postale in perioada sarbatorilor pascale

Adevărul Adevărul,
Programul oficiilor postale in perioada sarbatorilor pascale

Compania Nationala Posta Romana aduce la cunostinta clientilor sai ca programul de lucru al subunitatilor postale din mediul urban si rural va suferi modificari in perioada sarbatorilor pascale. continuă pe Adevărul

Atentie, romani! Mesajele de FRAUDA trimise in perioada Sarbatorilor Pascale

Atentie, romani! Volumul apelurilor telefonice, sms-urilor si mesajelor de e-mail cu intentie de frauda creste in perioada Sarbatorilor Pascale, atrage atentia Centrul National de Raspuns la Incidente de.

Cum sa ne protejam de infectia cu coronavirus in perioada Sarbatorilor Pascale. Recomandarile autoritatilor

Grupul de Comunicare Strategica a facut cateva recomandari catre populatie referitoare la conduita de preventie in aceasta perioada.

CORONAVIRUS. Peste 36.000 de angajati din MAI si MApN vor fi zilnic, la datorie, in perioada sarbatorilor de Pasti

Autoritatile anunta ca zeci de mii de forte de ordine vor fi prezente la datorie in perioada sarbatorilor Pascale, pentru a se respecta regulile impuse prin ordonante militare pe fondul pandemiei de.

B1 TV difuzeaza in perioada sarbatorilor de Pasti, in premiera in Romania, cele mai noi documentare despre cele mai importante teme ale planetei: INTELIGENTA ARTIFICIALA, IMPERIUL AMAZON si AMERICA DIVIZATA - TRUMP VS OBAMA

B1 TV prezinta in perioada sarbatorilor Pascale o serie de documentare produse si lansate in SUA in acest an, ce vor fi difuzate in premiera in Romania. IMPERIUL AMAZON, un documentar de exceptie.

Programul supermarketurilor de Paste

In perioada Sarbatorilor Pascale Ortodoxe, 19-20 aprilie, Auchan, Carrefour si Lidl vor fi inchise p.

ANPC continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale, la nivelul intregii tari, pentru a verifica modul in care comerciantii indeplinesc prevederile Ordonantelor militare adoptate pana in acest moment, menite sa previna raspandirea noului coronavirus Covid-19, precum si felul in care respecta drepturile consumatorilor, and 299;n timp ce deruleaza activitatile comerciale, intensificate in aceasta perioada, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Moment muzical de exceptie cu ocazia Sarbatorilor Pascale. 100 de artisti romani canta Hristos a inviat

100 de artisti romani au creat un moment de exceptie pentru toata tara, cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Peste 36.000 de angajati ai MAI si 13 elicoptere vor fi la datorie in perioada sarbatorilor de Paste

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca peste 36. 000 de angajati vor fi la datorie in perioada Sarbatorilor, pentru a se asigura ca masurile sunt respectate. De asemenea, Inspectoratul General de Aviatie al MAI are pregatite pentru interventie 13 elicoptere.

Bautura care poate creste riscul infectarii cu COVID-19. Multi romani abuzeaza de ea in perioada sarbatorilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la un obicei de care multi oameni abuzeaza. Acestia atrag atentia consumului unor bauturi care afecteaza sistemul imunitar si recomanda consumul cu masura. Alcoolul, un factor de risc in infectarea cu COVID-19 Organizatia Mondiala a Sanatatii a Sanatatii contrazice mitul conform caruia alcoolul ar .

Reguli stricte in perioada sarbatorilor de Paste la Blaj. Cum se vor distribui Pastile

Autoritatile locale din municipiul Blaj au stabilit reguli deosebit de stricte pentru perioada sarbatorilor de Paste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )