Libnet.ro
UNICEF

13:00

Atentie, romani! Mesajele de FRAUDA trimise in perioada Sarbatorilor Pascale

B1 B1,
Atentie, romani! Mesajele de FRAUDA trimise in perioada Sarbatorilor Pascale

Atentie, romani! Volumul apelurilor telefonice, sms-urilor si mesajelor de e-mail cu intentie de frauda creste in perioada Sarbatorilor Pascale, atrage atentia Centrul National de Raspuns la Incidente de. continuă pe B1

Cum sa ne protejam de infectia cu coronavirus in perioada Sarbatorilor Pascale. Recomandarile autoritatilor

Grupul de Comunicare Strategica a facut cateva recomandari catre populatie referitoare la conduita de preventie in aceasta perioada.

B1 TV difuzeaza in perioada sarbatorilor de Pasti, in premiera in Romania, cele mai noi documentare despre cele mai importante teme ale planetei: INTELIGENTA ARTIFICIALA, IMPERIUL AMAZON si AMERICA DIVIZATA - TRUMP VS OBAMA

B1 TV prezinta in perioada sarbatorilor Pascale o serie de documentare produse si lansate in SUA in acest an, ce vor fi difuzate in premiera in Romania. IMPERIUL AMAZON, un documentar de exceptie.

ANPC continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale, la nivelul intregii tari, pentru a verifica modul in care comerciantii indeplinesc prevederile Ordonantelor militare adoptate pana in acest moment, menite sa previna raspandirea noului coronavirus Covid-19, precum si felul in care respecta drepturile consumatorilor, and 299;n timp ce deruleaza activitatile comerciale, intensificate in aceasta perioada, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Reguli stricte in perioada sarbatorilor de Paste la Blaj. Cum se vor distribui Pastile

Autoritatile locale din municipiul Blaj au stabilit reguli deosebit de stricte pentru perioada sarbatorilor de Paste.

Orarul Telescoala in zilele sarbatorilor pascale

Telescoala continua la TVR 2 si in Saptamana Mare. Lectiile se vor tine de luni pana joi, la orele deja stabilite, urmand ca elevii sa intre intr-o minivacanta in preajma sarbatorilor de Paste.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )