Libnet.ro
UNICEF

19:31

Proiectul de peste 8 milioane de lei al transformarii Dealului Ciuperca nu a atras niciun constructor

Adevărul Adevărul,
Proiectul de peste 8 milioane de lei al transformarii Dealului Ciuperca nu a atras niciun constructor

Peste 8 milioane de lei sunt pusi la bataie pentru amenajarea Dealului Ciuperca din Oradea, oferta care nu a trezit interesul niciunui constructor. continuă pe Adevărul

Peste 125 milioane lei, fonduri aprobate pentru europarlamentare

Totalul fondurilor aprobate pentru desfa and surarea alegerilor europarlamentare din 25 mai a fost de 125,774 milioane lei, dintre care au fost cheltuiti 111,583 milioane lei, potrivit analizei realizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si trimise astazi redactiei.

Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, in jude and tul Arge and s, 15 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t derulate prin programe gestionate de MDRAP and si a participat la predarea a 15 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Investitie de 10,7 milioane lei in productia de cosmetice

Una dintre cele mai importante investitii realizate in judetul Cluj, de peste 10 milioane lei, vizeaza domeniul productiei de cosmetice. Este vorba de bani care vor fi investiti in retehnologizarea unor linii de productie din Romania, dar si pentru modernizarea laboratoarelor companiei clujene.

Lichiditate de aproximativ 7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7 milioane lei 1,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,15 milioane euro).

Dinamo, infundata in datorii de 78 milioane lei. Negoita, printre creditori

FC Dinamo are datorii de nu mai putin de 78 milioane lei, circa 17,5 milioane euro, potrivit tabelului preliminar de creante al societatii care administreaza clubul. Din aceasta suma, 14 milioane sunt datorii catre finantatorul Ionut Negoita, iar alte 18 milioane catre o firma detinuta de rude ale acestuia.

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,05 milioane euro).

Praktiker Romania incheie cu un profit operational de aproape 12 milioane lei

Praktiker Romania a incheiat primul semestru al anului 2014 cu un profit operational de aproape 12 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

MFP a imprumutat 300 milioane lei de la banci, la un randament de 4,14%

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 300 milioane lei de la banci, printr-o licitatie de obligatiuni pe 10 ani, cu scadenta reziduala la sapte ani, randamentul mediu pentru aceste titluri fiind de 4,14%, usor mai ridicat decat la licitatia precedenta, in urma cu o luna, cand MFP s-a imprumutat pe sapte ani la un randament mediu de 3,88% pe an, conform surselor din presa.

CA al Romexterra Leasing propune actionarilor majorarea cu aproape 32 milioane lei a capitalului social

Consiliul de Administratie al Romexterra Leasing IFN a convocat actionarii pentru data de 8 septembrie in scopul majorarii capitalului social al intreprinderii cu aproximativ 32 milioane lei, prin emiterea de actiuni noi, arata un convocator publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )