Libnet.ro
UNICEF

10:15

Promisiunea presedintelui rus, Vladimir Putin, de respectarea scrutinului din Ucraina, primita cu prudenta de SUA

România Liberă România Liberă,
Promisiunea presedintelui rus, Vladimir Putin, de respectarea scrutinului din Ucraina, primita cu prudenta de SUA

SUA au primit cu prudenta promisiunea presedintelui rus, Vladimir Putin, de respectare a alegerii ucrainenilor in scrutinul prezidential de duminica, informeaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA primesc cu prudenta promisiunea lui Vladimir Putin privind respectarea scrutinului din Ucraina

Statele Unite au primit cu prudenta promisiunea presedintelui rus, Vladimir Putin, de respectare a alegerii ucrainenilor in scrutinul prezidential de duminica, informeaza AFP. Putin a spus ca Ianukovici este presedintele in exercitiu.

UE ii cere lui Vladimir Putin sa NU intrerupa livrarile de gaze catre Europa

Uniunea Europeana i-a cerut, miercuri, presedintelui rus Vladimir Putin sa respecte angajamentul de a continua livrarile de gaze catre Europa, in timp ce Moscova ameninta sa intrerupa aprovizionarea.

Printul Charles a comparat actiunile lui Vladimir Putin in Ucraina cu actiunile lui Hitler

Printul Charles, aflat intr-o vizita in Canada, a creat o polemica dupa ce a comparat actiunile presedintelui rus Vladimir Putin in Ucraina cu cele ale dictatorului nazist Adolf Hitler. Daily Mail scrie ca.

VIDEO Victor Ponta, interviu la CNN: Cand evaluam miscarile lui Vladimir Putin, trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau

Premierul Victor Ponta a afirmat marti, intr-un interviu acordat in direct CNN London, ca atunci cand este vorba sa ne gandim si sa evaluam miscarile presedintelui rus Vladimir Putin) trebuie sa fim precauti si sa ne asteptam la tot ce e mai rau.

Vizita lui Vladimir Putin in Shanghai: China si Rusia nu au cazut de acord in privinta contractului de furnizare de gaze

China si Rusia nu au ajuns marti la un acord privind contractul in valoare de 400 miliarde de dolari de furnizare de gaze, in timpul vizitei presedintelui rus Vladimir Putin la Shanghai, relateaza Reuters. Negociatorii din cele doua tari nu au reusit sa se inteleaga in privinta preturilor, a declarat un purtator de cuvant al lui Putin in Shanghai, ceea ce inseamna ca nu s-a reusit semnarea contractului marti, asa cum multi din industrie se asteptau.

Vladimir Putin, in vizita de stat in China

Presedintele rus Vladimir Putin a inceput marti dimineata, o vizita de stat in China unde participa la un summit de securitate in Asia, informeaza agentia Xinhua. Vizita presedintelui rus are loc la invitatia omologului sau Xi Jinping si vizeaza intarirea relatiilor intre cele doua tari mai ales in domeniul energetic, in timp ce Kremlinul este in plina disputa cu Occidentul pe tema Ucrainei.

Vladimir Putin aduce grave acuzatii Statelor Unite

Liderul rus Vladimir Putin acuza Statele Unite ca alimenteaza violentele in Ucraina si ca agraveaza problemelor economice la nivel global. Presedintele Rusiei a mai spus, in cadrul unui discurs rostit la.

Vladimir Putin sustine ca in Ucraina este in desfasurare un adevarat razboi civil

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat, vineri, ca Ucraina este devastata de un adevarat razboi civil. Aprecierea a fost facuta cu doar 48 de ore inaintea alegerilor prezidentiale din aceasta fosta.

Vladimir Putin: Relatiile cu statul chinez sunt o prioritate de top

Presedintele rus Vladimir Putin are programata, in zilele de 20 si 21 mai, o vizita oficiala la Shanghai, la invitatia omologului sau chinez Xi Jinping, cei doi oficiali urmand sa discute pe marginea parteneriatului dintre cele doua tari.

Vladimir Putin, in vizita oficiala in China. Premierul rus: Gazele naturale care nu mai merg spre UE ar putea fi reorientate spre China

Vladimir Putin a ajuns marti, la Shanghai, acolo unde a fost primit de presedintele chinez Xi Jinping. Vizita presedintelui rus va dura doua zile, iar cei doi urmeaza sa participe la un forum pe teme de securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )