Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce promisiuni face Oprea angajatilor MAI pentru anul viitor

România Liberă România Liberă,
Ce promisiuni face Oprea angajatilor MAI pentru anul viitor

Vicepremierul pentru securitate, Gabriel Oprea, promite ca anul viitor politistii, militarii, dar si celelalte categorii de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne vor primi mai multi bani. continuă pe România Liberă

Sebastian Bodu: Am facut sesizare la CE privind metoda de calcul a accizei pentru anul viitor

Sebastian Bodu, fost presedinte al ANAF, este unul dintre cei care a reclamat la Comisia Europeana CE) modul in care Ministerul Finantelor va calcula acciza anul viitor, o alta reclamatie fiind depusa si la Avocatul Poporului, potrivit site-ului Digi24.

Raluca Arvat va deveni mamica pentru prima oara, anul viitor

Raluca Arvat 38 de ani), prezentatoarea Stirilor Pro TV din sport, este insarcinata in sase luni si va deveni mama unui baietel anul viitor, inainte de Paste.

E.ON va investi anul viitor 150 milioane lei in retelele de distributie a gazelor

Compania E ON Distributie, subsidiara a grupului german E. ON, va investi anul viitor cel putin 150 milioane de lei in retelele de distributie a gazelor naturale, nivel similar cu suma alocata in acest an, transmite Mediafax .

Rusia ar putea reduce productia de petrol anul viitor, din cauza dificultatilor economice

Rusia, al doilea mare exportator de petrol la nivel global, ia in calcul reducerea productiei de petrol anul viitor, pe fondul dificultatilor economice, a declarat Alexander Novak, ministrul energiei in guvernul de la Moscova, relateaza Sputnik News,.

Business Report: Rezerva de aur a Romaniei este sub nivelul de acum 30 de ani. Cum stam in clasamentul global; Asasin pentru Duster? Renault pregateste un nou SUV; Cum va evolua piata imobiliara anul viitor

Luxul la romani: Ce planuri au jucatorii din aceasta industrie pentru 2015. Inca putin si se trage linie. Sfarsitul de an va confirma asteptarile. Cel mai discret investitor imobiliar iese la rampa. Prima declaratie publica a lui Papalekas. Omul de afaceri Ioannis Papalekas, pus sub acuzare.

Lucrarile la noul stadion vor fi demarate anul viitor in luna mai

Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30. 854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Complexul sportive a fost scos la licitatie.

Primul smartphone cu Tizen: Samsung Z1 ar putea fi lansat in ianuarie anul viitor

Samsung pare a fi gata in sfarsit sa lanseze primul smartphone care ruleaza Tizen, sistemul de operare mobil dezvoltat de compania sud-coreeana. Samsung a mentinut pana la acest moment o colaborarea stransa cu cei de la Google, folosindu-se de diversele versiuni ale sistemului de operare creat de gigantul american pentru majoritatea dispozitivelor pe care le-a lansat pe piata. De ceva timp, insa,coreenii lucreaza la propriul sistem de operare, motiv pentru care unii credca pe viitor Samsungar vrea sa reduca dependenta [].

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va concerta in Romania anul viitor

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va reveni in Romania, in luna martie a anului 2015, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, potrivit site-ului oficial al artistului.

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va concerta in Romania anul viitor (VIDEO)

Cantaretul de muzica latino David Bisbal, va reveni in Romania, in luna martie a anului 2015, pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, potrivit site-ului oficial al artistului.

Ce le-a castigat increderea romanilor in 2014. Care sunt TEMERILE pentru anul care urmeaza

Cea mai mare grija a romanilor in anul 2014 a fost lipsa locurilor de munca, insa mai mult de jumatate cred ca in tara lucrurile merg intr-o directie buna in anul 2015. Romanii au cea mai mare incredere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )