Libnet.ro
UNICEF

01:05

Promisiunile stelare ale capitanului Liviu Dragnea, in valoare de 8 milarde de euro: de la subventionarea rosiilor la avioane noi pentru Tarom

România Liberă România Liberă,
Promisiunile stelare ale capitanului Liviu Dragnea, in valoare de 8 milarde de euro: de la subventionarea rosiilor la avioane noi pentru Tarom

Desi campania s-a terminat, liderul PSD s-a lansat in noi angajamente lipsite de fundamentare financiara, ajungand la detalii precum subventionarea productiei de rosii sau achizitionarea unor aeronave Tarom. continuă pe România Liberă

Marti, in Romania libera, editia print: Promisiunile stelare ale capitanului Dragnea

Romania libera iti ofera marti 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, dar si un supliment special de mica publicitate. Cumpara editia de print de la chioscurile de ziare si poti citi: .

Liviu Dragnea si statul de drept

Miercuri seara, cand au fost anuntate rezultatele finale ale alegerilor, presedintele partidului invingator, Liviu Dragnea, a tinut o conferinta de presa. Pentru a demonstra cat de bine sunt socialistii pregatiti sa conduca tara si cat de siguri au fost de victoria lor), a prezentat strategia pentru viitoarea guvernare. Interesanta si consistenta, dar oare de ce mi-a facut uneori impresia dedeja vu?.

Liviu Dragnea risca sa nu intre in Parlament

Regulamentul Camerei ii sanctioneaza pe cei condamnati pentru fraude electorale ------------ *ACTUALIZARE 11:06 Turcan: Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea; daca va fi nevoie, vom sesiza CCR Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca liberalii vor pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea, si vor vota in consecinta. Raluca Turcan precizeaza ca, daca PSD va avea castig de cauza la votul din Parlament, atunci liberalii iau in calcul si sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR). ------------ Liderul PSD, Liviu Dragnea, ales deputat de Teleorman, risca sa ramana in afara Parlamentului, deoarece Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca respectivul a fost condamnat definitiv pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral, scrie News. ro.

Liviu Dragnea: O sa ne vedem si cu colegii de la UDMR sa discutam eventualitatea, posibilitatea si oportunitatea realizarii unui protocol de colaborare si sustinere parlamentara

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in urma semnarii protocolului cu ALDE ca, intr-un timp rezonabil, va purta discutii si cu reprezentantii UDMR, neexcluzand posibilitatea realizarii unui protocol de colaborare si sustinere parlamentara.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor stabili numele viitorului premier inainte de consultarile de miercuri cu presedintele Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la Parlament, ca va stabili numele premierului pe care il va propune impreuna cu ALDE, exact inainte de a merge la consultarile care vor avea loc, miercuri, la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea, intrebat daca ALDE va primi fotoliul la Justitie: Cred ca nu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, luni, ca nu va ceda postul de ministru al Justitiei in viitorul guvern formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu, ALDE.

Surse B1: Liviu Dragnea aspira la sefia Camerei Deputatilor, iar Tariceanu ar dori sa ramana la conducerea Senatului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au avut, luni, discutii, in urma carora ar fi stabilit ca reprezentantul social-democratilor va conduce Camera Deputatilor, in timp ce sefia Senatului ar urma sa ii revina lui Tariceanu.

Liviu Dragnea mentine suspansul in privinta viitorului premier: Discutam exact inainte sa mergem la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca numele premierului pe care il va propune impreuna cu ALDE va fi stabilit exact inainte de a merge la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate miercuri de presedintele Klaus Iohannis.

Seful social-democratilor germani il felicita pe Liviu Dragnea: Rezultatul alegerilor va ofera un mandat puternic

Rezultatul alegerilor parlamentare din Romania ofera Partidului Social Democrat un mandat puternic, care sa asigure constructia unei guvernari social-democrate in Romania, a afirmat presedintele Partidului Social Democrat din Germania, Sigmar Gabriel, intr-o scrisoare de felicitare transmisa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: PSD si ALDE vor semna luni un protocol de guvernare. Cum se vor imparti ministerele

PSD si ALDE vor semna, luni, un protocol de guvernare, a anuntat duminica presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea. Presedintele PSD a mai spus ca numarul de portofolii pe care ALDE il va primi in viitorul guvern il va stabili dupa consultarile cu seful statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )