Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, intrebat daca ALDE va primi fotoliul la Justitie: Cred ca nu

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, intrebat daca ALDE va primi fotoliul la Justitie: Cred ca nu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, luni, ca nu va ceda postul de ministru al Justitiei in viitorul guvern formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu, ALDE. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: PSD si ALDE vor semna luni un protocol de guvernare. Cum se vor imparti ministerele

PSD si ALDE vor semna, luni, un protocol de guvernare, a anuntat duminica presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea. Presedintele PSD a mai spus ca numarul de portofolii pe care ALDE il va primi in viitorul guvern il va stabili dupa consultarile cu seful statului.

PNL va cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Turcan: Daca va fi nevoie, sesizam CCR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, anunta ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca, daca va fi necesar, PNL va sesiza Curtea Constitutionala.

PNL va cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Turcan: Daca va fi nevoie, sesizam CCR. Reactia PSD

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, anunta ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca, daca va fi necesar, PNL va sesiza Curtea Constitutionala.

Surse B1: Liviu Dragnea aspira la sefia Camerei Deputatilor, iar Tariceanu ar dori sa ramana la conducerea Senatului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au avut, luni, discutii, in urma carora ar fi stabilit ca reprezentantul social-democratilor va conduce Camera Deputatilor, in timp ce sefia Senatului ar urma sa ii revina lui Tariceanu.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Vom vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Daca va fi nevoie, PNL sesizeaza CCR. PSD ii ataca pe liberali: Se fac de ras. Reactiile ALDE si USR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea .

Tariceanu se fereste sa spuna daca ALDE va vota pro sau contra incetarii mandatului lui Dragnea

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca nu stie cum vor vota deputatii din partid in cazul cererii de invalidare a mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea. El a mai apreciat, insa, ca este o greseala din partea PNL ca vrea sa blocheze intrarea lui Dragnea in Parlament.

Liviu Dragnea, despre obligativitatea ca parintii sa-si vaccineze copiii: Eu am rezerve. Daca-i obligi, nu mai e drept (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit in conferinta de presa de joi seara, despre problema vaccinarii copiilor. intrebat care este viziunea viitorului guvern PSD fata de obligativitatea.

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu.

Liviu Dragnea: O sa ne vedem si cu colegii de la UDMR sa discutam eventualitatea, posibilitatea si oportunitatea realizarii unui protocol de colaborare si sustinere parlamentara

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in urma semnarii protocolului cu ALDE ca, intr-un timp rezonabil, va purta discutii si cu reprezentantii UDMR, neexcluzand posibilitatea realizarii unui protocol de colaborare si sustinere parlamentara.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor stabili numele viitorului premier inainte de consultarile de miercuri cu presedintele Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la Parlament, ca va stabili numele premierului pe care il va propune impreuna cu ALDE, exact inainte de a merge la consultarile care vor avea loc, miercuri, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )