Libnet.ro
UNICEF

15:30

Proprietarii afectati de incendiul din Confort City se vor putea muta, de luni, in alte apartamente

Antena3 Antena3,
Proprietarii afectati de incendiul din Confort City se vor putea muta, de luni, in alte apartamente

Dezvoltatorul complexului imobiliar Confort City, SC Domus Stil Construct, va pune, incepand de luni, la dispozitia tuturor proprietarilor ale caror unitati locative au fost distruse de incendiul din data de 2. continuă pe Antena3

Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, despre incendiul din Confort City: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de incendiu, le vom oferi niste apartamente in care sa .

Locatarii blocului afectat de incendiul din Confort City isi cer banii inapoi pe apartamente

Zeci de locatari ai blocului din complexul rezidential Confort City, care a fost afectat de incendiul de marti dupa-amiaza, sunt adunati in fata imobilului si se trec pe o lista, pentru a cere impreuna.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: 640 de persoane afectate de incendiul din Confort ...

Aproximativ 640 de persoane au fost afectate de incendiul produs marti la un bloc din complexul Confort City, in urma caruia au fost distruse aproape in totalitate 24 de apartamente, aflate la mansarda, iar majoritatea celor de la etajul 10 au suferit daune in proportie de 10-30%, informeaza IGSU. Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) mai precizeaza, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca unele dintre apartamentele situate la etajele inferioare au suferit daune intr-o .

Persoanele afectate de incendiul de la Confort City vor fi sprijinite din fondul de rezerva

Prefectul judetului Ilfov, Florentina Pencea, a cerut ieri, convocarea de urgenta a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al orasului Popesti Leordeni, privind stabilirea masurilor pentru sprijinirea persoanelor afectate de incendiul care a avut loc la complexul rezidential Confort City, informeaza un comunicat de presa.

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al .

INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE O persoana a fost dusa la spital, relateaza Realitatea TV. UPDATE Complexul rezidential Confort City, unde a izbucnit marti un incendiu puternic, nu are autorizatie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citata de Rtv. net. Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, .

Incendiu puternic la blocurile lui Negoita din Confort City. Un etaj s-a prabusit (VIDEO). UPDATE

Un incendiu a izbucnit marti la etajul 10 al unui bloc din complexul rezidential Confort City.

O locatara a blocului din Confort City afectat de incendiu si-a riscat viata ca sa-si salveze pisica

Olocatara a blocului cuprins marti de flacari, din complexul Confort City, a uimit atat oamenii evacuati din cladire, cat si pompierii. in timp ce flacarile uriase cuprindeau peste 100 de apartamente,.

INCENDIU CONFORT CITY. Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de .

INCENDIU CONFORT CITY. ISU Bucuresti: Am exclus din ancheta varianta unui foc PROVOCAT.

Varianta ca incendiul din complexul Confort City sa fi fost provocat a fost exclusa din ancheta, fiind verificate in continuare alte posibile cauze, cum ar fi un scurtcircuit sau o tigara uitata aprinsa, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax. Potrivit lui Daniel Vasile, pana in prezent comisia de ancheta nu a stabilit o cauza a incendiului produs la un bloc din completul rezidential Confort City, insa a fost explusa varianta ca incendiul sa fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )