Libnet.ro
UNICEF

21:00

Proprietarii de domenii .ro, anuntati de noua taxa de mentenanta din 2018. Cum verifici data de expirare a domeniului

Hotnews Hotnews,
 Proprietarii de domenii .ro, anuntati de noua taxa de mentenanta din 2018. Cum verifici data de expirare a domeniului

Cei care detin domenii de internet . ro au fost anuntati de Registrului Roman de domenii de noua taxa anuala de inregistrare si mentenenta de 6 euro fara TVA) ce se va aplica din luna martie a anului urmator. Iata cum poti sa verifici data de expirare a domeniilor . ro. continuă pe Hotnews

Proprietarii de domenii .ro, anuntati de noua taxa de mentenanta din 2018

Cei care detin domenii de internet . ro au fost anuntati de Registrului Roman de domenii de noua taxa anuala de inregistrare si mentenenta de 6 euro fara TVA) ce se va aplica din luna martie a anului urmator.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe: Estimez ca incepand cu trimestrul II din 2018 vom incepe sa montam sisteme de siguranta la metrou

Montarea sistemelor de siguranta pentru calatorii care circula cu metroul ar putea incepe in trimestrul al doilea din 2018, a declarat joi ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la audierile din comisiile reunite de buget-finante, cu ocazia dezbaterii proiectului de buget al MT aferent anului viitor, relateaza Agerpres.

La alegerile din 2018, Vladimir Putin va candida independent

Vladimir Putin a declarat ca va candida independent la alegerile din 2018, dar spera ca mai multe partide politice sa il sustina. Acesta a mai spus ca sistemul politic ar trebui sa fie unul competitiv,.

Noua taxa auto va intra in vigoare in martie 2018. Ministrul Mediului nu stie care va fi noua forma a timbrului de mediu

Taxa care inlocuieste timbrul de mediu va intra in vigoare in martie 2018, a afirmat marti ministrul Mediului, fara a putea preciza care va fi noua formula de calcul a acestei noi taxe auto.

Surpriza NEPLACUTA pentru soferi: Cand apare NOUA TAXA auto! Avem toate detaliile

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat marti, in sedinta Comisiilor de Mediu ale Parlamentului, ca timbrul de mediu ar putea fi inlocuit pana in luna martie sau aprilie 2018.

VIDEO ANIS: Mai putine angajari din 2018 in firmele IT din Romania. Ne intoarcem cu 5-10 ani in urma

Recentele masuri fiscale mutarea contributiilor de la angajator la angajat si impozitul pe cifra de afaceri pentru firmele cu venituri sub 1 milion de euro) ar putea aduce scaderi de salarii in IT si mai putine angajari in 2018, este de parere presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii din Romania: Problema noastra nu este sa facem IT-stii asistati social, ci este despre cum facem ca un domeniu care aduce bani si faima Romaniei sa creasca mai departe.

USR cere demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe pentru planificarea bugetului din 2018: Subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare

Deputatii USR Catalin Drula si Ionut Mosteanu cer demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe care nu s-a prezentat, marti, la dezbaterile din comisiile de specialitate din Parlament pe Legea bugetului pentru anul 2018. Parlamentarii USR atrag atentia ca Bugetul Ministerului Transporturilor pentru 2018 subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare, dar si ca in comisiile de specialitate din Parlament amendamentele depuse nu au fost discutate.

Predictii Bitdefender despre amenintarile cibernetice din 2018: Armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor, iar atacurile ransomware devin si mai agresive

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentii guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce blocheaza accesul la datele utilizatorilor si le solicita bani, se va schimba fundamental. Pe langa ransomware, peisajul global al amenintarilor informatice va consta si din troieni bancari si mineri de moneda virtuala fisiere care folosesc puterea de procesare a calculatoarelor infectate ca sa genereze sume de bani),.

O tara europeana interzice telefoanele mobile in scoli din 2018

Telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018, a anuntat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. Este vorba de o promisiune de campanie a lui Emmanuel.

Din 2018, Franta interzice telefoanele mobile in scoli

Ministrul educatiei nationale al Frantei, Jean-Michel Blanquer, a declarat ca telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018. Lucram la aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )