Libnet.ro
UNICEF

23:30

Nu sunt foarte interesat de functia de premier, partidul e mai important decat guvernul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu sunt foarte interesat de functia de premier, partidul e mai important decat guvernul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca ''nu este foarte interesat de functia de prim-ministru '', precizand ca nu i se pare normal ca presedintele partidului sa fie in acelasi timp si seful executivului, iar pentru el ''partidul este mai important ''. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Nu sunt foarte interesat de functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul Alessandrei Stoicescu, joi, la 100 de minute. intrebat daca si-ar dori sa fie premier si presedinte de partid in acelasi timp, Liviu.

Dragnea: Am rezerve sa fiu premier si presedinte PSD. Partidul e mai important decat Guvernul

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu exclude posibilitatea sa-si asume functia de premier, insa arata ca are rezerve pentru ca partidul este mai important decat Guvernul.

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD.

Monica Niculescu: Nu sunt foarte sigura ca merg la Jocurile Olimpice. Sunt 50-50

Monicai poti sa-i zici orice, dar nu-i lua tenisul. Ar juca oricand, oricat, foarte probabil oriunde. Cu un singur lucru nu se joaca si nu-i place sa riste: cu sanatatea. Poate ca si pentru problemele recente au facut-o sa aprecieze si mai mult o viata fara dureri.

Antrenorul nu prea e fericit, zice sa ma mai gandesc. Nu sunt foarte sigura, E 50-50. Virusul Zika ii sperie pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice

Virusul Zika i-a speriat pe sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Rio. Dupa ce Simona Halep a anuntat ca nu stie daca va mai participa la turneul mondial, nici Monica Niculescu nu mai este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )