Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prorectorul si doi prodecani maghiari de la UMF Targu Mures si-au depus demisiile

Antena3 Antena3,
Prorectorul si doi prodecani maghiari de la UMF Targu Mures si-au depus demisiile

Prorectorul Szilagyi Tibor de la UMF Targu Mures si doi prodecani, Frigy Attila Facultatea de Medicina) si Sipos Emese Facultatea de Farmacie), si-au depus vineri demisiile din aceste functii, Szilagy spunand. continuă pe Antena3

Profesorii maghiari de la UMF Targu-Mures ameninta cu proteste

Pentru ca nu au primit promisiuni pentru infiintarea departamentului cu predare in limba maghiara , profesorii maghiari de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures ameninta cu protest.

Discutiile privind infiintarea unei linii maghiare separate la UMF Targu Mures au esuat

Discutiile privind infiintarea unei linii maghiare separate la UMF Targu Mures, purtate, joi, in prezenta ministrului Mihnea Costoiu, au esuat, astfel ca prorectorul si prodecanul maghiari ar urma sa demisioneze vineri, iar profesorii maghiari alesi in conducerea UMF sa boicoteze sedintele.

UPM si UMF au incheiat astazi un parteneriat, cele doua universitati au constituit un consortiu

Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures si Universitatea Petru Maior au semnat un contract de parteneriat pentru constituirea consortiului universitar.

VIDEO FOTO Hoti de apartamente din Targu Mures, prinsi la Pitesti de un politist aflat in timpul liber

Doi tineri care spargeau apartamente au fost prinsi, miercuri seara, la Pitesti, dupa o urmarire ca in filme, printre blocuri si prin gradini. Circa doi kilometri au alergat politistii dupa ei, pentru a-i prinde, fiind nevoiti sa sara gardurile unor gospodarii.

Premiera medicala la Targu-Mures! O tehnica folosita in mai multe tari europene a salvat genunchiul unui schior

Interventia a fost facuta de catre specialisti in ortopedie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mures. Tehnica numita press fit consta in implantarea unei alogrefe in genunchi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )