Libnet.ro
UNICEF

21:15

Protest fara precedent in Romania: toate barurile si restaurantele din tara se inchid

Playtech Playtech,
Protest fara precedent in Romania: toate barurile si restaurantele din tara se inchid

Reprezentantii asociatiilor care reprezinta barurile si restaurantele din Romania au decis sa organizeze un protest fara precedent. Toate localurile din tara vor fi. continuă pe Playtech

HoReCa isi suspenda activitatea! Protest fara precedent al reprezentantilor

Masurile adoptate de Guvern in plina pandemie de coronavirus au adunat reprezentantii HoReCa intr-un protest fara precedent. Organizatia din industria ospitalitatii isi suspenda activitatea. HoReCa a decis suspendarea activitatii Pandemia de coronavirus a inchis restaurantele din Romania, spre disperarea celor din domeniu. Drept urmare, reprezentantii Organizatiei Patronale HORA au anuntat ca vor organiza un protest .

Cum se fura lemne in Romania. Dezvaluiri fara precedent din interior

In fata camerei de luat vedrei, GHeorghe Calancea, padurar pana in martie la Ocolul Silvic Carlibaba din judetul Suceava, isi asuma furtul de lemne si descrie mecanismul hotiei, derulata impreuna cu sefii lui. Acuzat fiind de procurori intr-un dosar penal, acesta spune ca si asa nu mai am ce pierde la ora actuala, potrivit Libertatea. ro.

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

Fenomenul fara precedent care a luat amploare in alimentatia romanilor. Totul este determinat de frica de virus

Pandemia coronavirusului s-a schimbat foarte mult in ceea ce priveste viata moderna, cum lucram, socializam si chiar cum mancam. A lua masa in oras este o amintire indepartata. insa din punct de vedere nutritional, oamenii nu au prosperat exact in fata pandemiei. Fenomenul fara precedent care a luat amploare in alimentatia romanilor inainte de a .

OMS, apel fara precedent despre coronavirus: Este in interesul national al tarilor sa coopereze!

Organizatia Mondiala a Sanatatii lanseaza un avertisment fara precedent in ceea ce priveste evolutia alarmanta a pandemiei de coronavirus in toata lumea.

Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Timp de 10 ani PRO TV a fost lider de audiente pe segmentul talent-show-rilor, in special cand vine vorba de, deja celebrul, show Vocea Romaniei, dar in aceasta perioada postul a avut de suferit din cauza pandemiei, iar deciziile luate de oficiali schimbaregulile jocului de pana acum. Dupa 10 ani, nu avem Vocea Romaniei Colegii .

Lidl Romania face asta chiar in plina criza. Gest fara precedent de la retailer

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Lidl va sustine recrutarea si formarea cadrelor didactice din 28 de comunitati vulnerabile, pentru a putea oferi educatie de calitate celor peste 2.

Romania a extradat autoritatilor din SUA unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie, dar si un hacker

Romania a predat autoritatilor din Statele Unite ale Americii unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie si un hacker. Primul este unul dintre cei mai influenti lideri din lumea interlopa si a colaborat cu Florian Tudor, zis Rechinul, in jaful informatic din Mexic. Si cel de-al doilea, acuzat de skimming - metoda ilegala de a fura datele de pe cardurile bancare - ar putea avea implicatii in dosarul-mamut, orchestrat de fortele romane si americane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )