Libnet.ro
UNICEF

22:30

Proteste impotriva legii gratierii si amnistiei pregatite pentru duminica dupa masa

Adevărul Adevărul,
Proteste impotriva legii gratierii si amnistiei pregatite pentru duminica dupa masa

Satmarenii sunt indemnati sa iasa in strada pentru a protesta impotriva legii amnistiei si gratierii. Sute de persoane s-au aratat interesate de protest si si-au anuntat participarea. continuă pe Adevărul

Proteste fata de Legea gratierii si amnistiei pregatite pentru duminica dupa-amiaza

Satmarenii sunt indemnati sa iasa in strada pentru a protesta fata de Legea amnistiei si gratierii. Sute de persoane s-au aratat interesate de protest si si-au anuntat participarea.

MINCINOSILOR! Mi-ar fi RUSINE sa tin chestia aia in mana! Jurnalistii RTV, CRITICATI DUR de protestatarii din Cluj care scandau impotriva legii gratierii si amnistiei (VIDEO)

Protestele din tara, de mierucir seara, impotriva guvernului Dragnea-Grindeanu s-au lasat cu acuze si la adresa jurnalistilor Romania TV. Sunteti niste mincinosi, au strigat.

FOTO: Vicepresedintele ALDE, atitudine revoltatoare la adresa oamenilor care au participat la protestele impotriva Legii gratierii: Manifestatie nazista, niste cretini. Animalelor, mi-e scarba!

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu a calificat persoanele care au participat, miercuri seara, la protestele impotriva proiectului gratierii drept animale care ii provoaca scarba. intr-o serie de mesaje postate pe pagina sa de Facebook, el a descris protestul ca fiind o manifestatie nazista si a lansat numeroase injurii la adresa celor care l-au criticat pentru atitudinea sa.

Protestele impotriva legii gratierii vor continua in tara: in Bucuresti si in alte orase din tara se anunta mitinguri de amploare

Proteste de amploare au avut loc miercuri in Capitala, dar si in orase precum Cluj, Iasi, Sibiu sau Timisoara. Oamenii au iesit in strada pentru a isi arata opozitia fata de.

Protestele impotriva legii gratierii vor continua: in Bucuresti si in alte orase din tara se anunta mitinguri de amploare

Proteste de amploare au avut loc miercuri in Capitala, dar si in orase precum Cluj, Iasi, Sibiu sau Timisoara. Oamenii au iesit in strada pentru a isi arata opozitia fata de.

Cluj Napoca: Aproximativ 5.000 de persoane s-au adunat in Piata Unirii pentru a protesta impotriva legii gratierii si modificarilor la Codul Penal

UPDATE:Numarul protestarilor din Cluj Napoca a depasit cifra de 5. 000 de persoane. Un protest de mare amploare are loc duminica seara si in Cluj Napoca, unde aproximativ 2. 000 de persoane s-au.

Miting de protest la Alba Iulia, in fata Prefecturii: Nu legii gratierii si amnistiei

Un miting de protest fata de ordonanta amnistiei si gratierii este anuntat duminica, 22 ianuarie, si la Alba Iulia. Evenimentul a fost anuntat pe facebook si este programat la ora 18. 00, in zona Prefecturii Alba.

Liderul USR, Nicusor Dan, participa la protestul din centrul Bucurestiului impotriva legii amnistiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, si-a anuntat duminica dupa-amiaza pe Facebook intentia de a participa la mitingul din Piata Universitatii impotriva legii gratierii si amnistiei.

NU Legii gratierii si amnistiei - protest, duminica seara, la Focsani

Participantii la manifestare sunt chemati sa vina la ora 18. 00, in Piata Unirii din municipiul Focsani. Evenimentul a fost creat pe Facebook.

Protest in centrul Bacaului fata de Legea gratierii si amnistiei. Ce imn i-au dedicat activistii bacauani lui Liviu Dragnea

Activistii din Bacau se organizeaza pentru un miting de proportii, care este programat sa inceapa la ora 18, in Piata Tricolorului din Bacau. Deja au confirmat prezenta, pe Facebook, 690 de persoane, pe pagina Nu legii gratierii si amnistiei, si inca 1. 200 s-au aratat interesati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )