Libnet.ro
UNICEF

21:46

PSD: Guvernul PNL ii taxeaza pe romani cu 700 de euro de persoana

Antena3 Antena3,
PSD: Guvernul PNL ii taxeaza pe romani cu 700 de euro de persoana

Reprezentantii Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica dur Guvernul PNL. Liberalii lui Iohannis le iau romanilor din portofel cate un salariu mediu in fiecare an, vreme de un deceniu. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |PSD sustine ca Guvernul PNL e singurul vinovat pentru numarul mare de infectari. Argumentele prezentate de Lucian Romascanu (VIDEO)

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, sustine ca Guvernul PNL este singurul vinovat pentru faptul ca Romania a ajuns sa inregistreze chiar si peste 1. 000 de infectari cu coronavirus pe zi. Romascanu.

VICTOR PONTA INTERVINE IN LUPTA PENTRU CAPITALA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele. Victor Ponta a precizat: Nicusor Dan nu va putea sa faca mai mult decat ar fi putut in 2016, pentru ca a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL. Vreau sa construim o alternativa si cine nu e prizonier al binomului PSD-PNL trebuie sa aiba o alternativa in Alianta Pro Bucuresti 2020 care propune pentru capiltala 1% politica si 99% rezultate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )