Libnet.ro
UNICEF

09:01

Radu Banciu: Ai ajuns la puscarie, asta e locul tau! Suntem impotriva oricarei gratieri de orice tip (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ai ajuns la puscarie, asta e locul tau! Suntem impotriva oricarei gratieri de orice tip (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cele mai recente condamnari in Justitie. Ei bine, puscarie pentru amandoi! Un dublu verdict pentru. continuă pe B1

Radu Banciu: Tudy n-a ajuns acolo pe potenta lui, ci dintr-o eroare. Bine ca am scapat de el si ne bucuram ca si noi am militat ca specimenul asta s-o stearga cat mai repede (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg dupa ce a avut o idila cu Oana Zavoranu, care a anuntat ca demisioneaza din.

Radu Banciu, despre fuziunea PMP-UNPR: Deci partidele, dupa ce se incaiera, dupa ce se urasc si se dusmanesc, fac aliante (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre fuziunea PMP-UNPR. Ne face o deosebita placere sa vorbim despre Traian Basescu, pentru ca este un om.

Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusa la grea incercare pentru ca binecuvantarea e inteleasa prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic in comun cu scrisul, deci nu e recomandabil sa scrie o carte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre asa-zisele carti stiintifice scrise de Gigi Becali, dar si despre declaratiile pe care iPS Teodosie a trebuit.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )