Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu: Antonescu si Ponta, ca niste derbedei la conferinta de presa de la Cluj

B1 B1,
Radu Banciu: Antonescu si Ponta, ca niste derbedei la conferinta de presa de la Cluj

Jurnalistul Radu Banciu s-a revoltat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV aparitia co-presedintilor USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, la conferinta de lansarea candidatilor. continuă pe B1

Radu Banciu: Anna Lesko, o bascalie de femeie

Jurnalistul Radu Banciu s-a revoltat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, o declaratie a cantaretei Anna Lesko, potrivit careia cele mai mari atuuri ale ei ar fi frumusetea.

Radu Banciu: Anna Lesko e o bascalie de femeie, are mintea lemn de prun

Jurnalistul Radu Banciu s-a revoltat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, o declaratie a cantaretei Anna Lesko, potrivit careia cele mai mari atuuri ale ei ar fi frumusetea.

Radu Banciu: Becali e mediatizat pentru ca-l mediatizeaza televiziunile. inseamna ca merita? Credeti ca altii n-au ciobani

Jurnalistul Radu Banciu s-a revoltat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, de asa-zisa mediatizare a lui Gigi Becali si de importanta care i se acorda de la alianta cu USL.

Radu Banciu: Andreea Lambru este ceva intre Andreea Marin, inainte sa fie Banica, si Monica Dascalu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, scandalul sexual in care ar fi implicata noua secretara generala adjuncta a Guvernului, Andreea Lambru.

Antonescu: Ponta a procedat corect. A incercat o formula amiabila, dar nu s-a putut

Crin Antonescu a declarat joi ca premierul Victor Ponta a procedat corect in ceea ce priveste reprezentarea reprezentarea Romaniei la Consiliul European. Acesta a precizat de asemenea ca se astepta ca presedintele.

Antonescu: Ponta a procedat corect, a incercat o formula amiabila

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat azi ca premierul Victor Ponta a procedat corect in ceea ce priveste reprezentarea tarii naostre la Consiliul European, precizand ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa foloseasca dreptul de veto, conform Realitatea. net.

Antonescu: Ponta a procedat corect, a incercat o formula amiabila, dar nu s-a putut.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca premierul Victor Ponta a procedat corect in ceea ce priveste reprezentarea Romaniei la Consiliul European, precizand ca se asteapta inclusiv ca presedintele Traian Basescu sa foloseasca dreptul de veto, potrivit Mediafax. Dupa ce a incheiat intrevederea cu presedintele, premierul, in drum spre Sala Palatului, a avut o discutie cu mine. V-a comunicat si dumneavoastra care e punctul sau de vedere, consider ca e un punct de vedere normal, .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )