Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Banciu: Ce-a mai ramas din politica daca Gigi Becali este invitat pe usa din fata sa intre in ea

B1 B1,
Radu Banciu: Ce-a mai ramas din politica daca Gigi Becali este invitat pe usa din fata sa intre in ea

Radu Banciu a comentat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, acordul politic pe care PNL il va semna cu PNG, partidul condus de Gigi Becali. Ce-a mai ramas din politica asta daca. continuă pe B1

Radu Banciu: Victor Piturca, du-te, ba, la faianta, habar nu ai de fotbal

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, scorul partidei jucate de nationala Romaniei in prezenta reprezentativei Turciei. Jurnalistul a insistat ca are un.

Radu Banciu, umor pe seama caloriferului lui Andrei Marga: Stefan Hrusca va canta Leru-i ler pe calorifer

Dorinta noului sef al ICR, Andrei Marga, de a promova caloriferul ca o inventie a romanilor, a fost comentata duminica seara de jurnalistul Radu Banciu, in emisiunea sa de pe B1 TV. Astfel, acesta a prezentat.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )