Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radu Banciu: Adrian Nastase nu a platit niciun banut pentru casele sale. Toate la un loc sunt mai mari decat Casa Poporului

B1 B1,
Radu Banciu: Adrian Nastase nu a platit niciun banut pentru casele sale. Toate la un loc sunt mai mari decat Casa Poporului

Radu Banciu a luat in vizor averea stransa de Adrian Nastase de-a lungul timpului, aratand ca fostul premier nu ar fi cheltuit niciun ban pentru locuintele sale. Adrian Nastase a fost catalogat un om care a. continuă pe B1

Dan Voiculescu, mesaj pe blog pentru Adrian Nastase: Ma bucur mult pentru tine si familia ta

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase. Omul de afaceri i-a transmis fostului premier un mesaj prin intermediul unei postari pe blog, in care ii spune ca se bucura pentru el.

Georgica Severin: Niciun manual de istorie nu-l va putea uita pe Adrian Nastase

Senatorul PSD Georgica Severin spus, joi, dupa aflarea vestii ca Adrian Nastase va fi eliberat, ca niciun manual de istorie nu il va putea uita pe fostul premier. in primul rand sunt fericit pentru ca.

REVISTA PRESEI: Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare

Adevarul deschide revista presei de joi cu un articol in care anunta ca Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Capital spune ca cifrele Guvernului cu referire la indicatorii economici difera de la un document la altul. Gandul arata cum functioneaza drona Global Hawk RQ-4 pe care NATO o construieste si la care doua firme din Romania contribuie cu realizarea de componente. Ziarul Financiar publica o analiza in care arata ce operator instaleaza cel mai repede serviciile de internet si cine primeste cele mai multe reclamatii. Evenimentul Zilei dezvaluie ca Radu Nemes spala zeci de milioane de euro prin metoda boschetarul. Wall Street anunta ca programul Prima Masina ar putea incepe la 1 octombrie. Ziare. com prezinta un articol in care se vorbeste despre Sindromul Elena Ceausescu vs. egalitatea de gen si ce sanse are o femeie la alegerile prezidentiale. Iar ProSport scrie un material in care arata cum se poate face un milion de euro in plina criza folosind Reteta Petrolul.

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu apa, lansata de Radu Banciu: Victor Ponta nu vrea sa faca show

Elena Udrea a acceptat provocarea galetii cu gheata a lui Radu Banciu. Realizatorul tv a anuntat ca prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara este de acord cu nominalizarea in aceasta campanie umanitara.

Radu Banciu a anuntat numele politicienilor pe care ii provoaca la proba galetii cu apa rece

Jurnalistul Radu Banciu a lansat provocari mai multor politicieni in cadrul campaniei ALS Ice Bucket, la scurt timp dupa ce si-a turnat la randul sau o galeata cu apa cu gheata, in Piata.

ALS Ice Bucket, varianta Radu Banciu: Jurnalistul a primit in cap o galeata cu apa rece, in Piata Universitatii (VIDEO)

O tara bolnava are nevoie de cineva cu capul limpede, a spus miercuri Radu Banciu, inainte sa i se toarne in cap o galeata cu apa rece, o varianta a campaniei americane ALS Ice Bucket. Jurnalistul a.

Miercuri, ora 20:00 Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintie la proba galetilor cu apa rece!

Moda turnarii in cap a unei galeti cu apa rece in scopuri umanitare ajunge si in Romania! Radu Banciu ii provoaca pe toti candidatii la presedintie la primul dus rece de campanie! Miercuri seara, de la.

Miercuri, ora 19:30 Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintie la proba galetilor cu apa rece!

Moda turnarii in cap a unei galeti cu apa rece in scopuri umanitare ajunge si in Romania! Radu Banciu ii provoaca pe toti candidatii la presedintie la primul dus rece de campanie! Miercuri seara, de la.

Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintie sa ia parte la fenomenul ASL Ice Bucket

Radu Banciu ii provoaca pe candidatii la presedintia Romaniei sa ia parte la fenomentul ASL Ice Bucket galeata cu apa rece). Miercuri, incepand cu ora 20:00, pe B1 Tv, va avea loc marea provocare a lui Radu Ba.

Tribunalul Ilfov judeca contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Zi decisiva pentru Adrian Nastase. Judecatorii Tribunalului Ilfov discuta joi contestatia procurorilor privind decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4, care au admis pe 23 iulie, ca Adrian Nastase.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )