Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Banciu: Crin Antonescu e ca Winnie ursuletul, tot timpul se vaita, se apara

B1 B1,
Radu Banciu: Crin Antonescu e ca Winnie ursuletul, tot timpul se vaita, se apara

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre certurile si impacarile suspecte dintre co-fondatorii USLCrin Antonescu si Victor Ponta. Antonescu apare. continuă pe B1

Radu Tudor: Comportamentul lui Victor Ponta fata de Crin Antonescu nu a fost cel mai fericit

Radu Tudor a comentat in direct la Antena 3 relatia tensionata dintre Crin Antonescu si Victor Ponta. in primul rand, trebuie sa gaseasca masa la care sa se aseze. E o mare problema. Vad ca fiecare are.

Crin Antonescu: Dau Guvernului nota 8, ministrilor PNL nota 7

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca acorda activitatii Guvernului de pana in prezent nota 8, iar ministrilor PNL nota 7, acesta invocand lipsa de comunicare a ministrilor pe politicile publice si oferind exemplul cazului ministrului de Interne, Radu Stroe, care nu a consultat PNL.

Radu Banciu: Ponta e acuzat de telenovelistica in fiecare seara. S-a deschis portita despartirii in USL

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre atacurile celor trei mari grei ai politicii romanesti si despre inevitabila ruptura din USL, accentuata de .

Radu Banciu: Ce va zice capcaunul de Oprescu cand vor veni jurnalistele ca sunt 100.000 de caini pe strazi?!

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre legea care permite eutanasierea cainilor maidanezi si despre reactia primarului Sorin Oprescu peste.

Radu Banciu: Ce va zice capcaunul de Oprescu cand vor veni jurnalistele ca sunt 100.000 de caini pe strazi?! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre legea care permite eutanasierea cainilor maidanezi si despre reactia primarului Sorin Oprescu peste.

Ponta: Nu-l sustinem cu forta pe Crin Antonescu la Presedintie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca afimatia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul ca nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidentiale nu este cea mai desteapta strategie, iar PSD nu il va sustine cu forta daca acesta va lua o decizie in acest sens, relateaza Mediafax. Intrebat daca prin declaratiile critice al adresa premierului si PSD, Crin Antonescu se pregateste de campanie, Victor Ponta a subliniat ca o astfel de strategie nu e foarte .

Ponta face lumina in disputele cu Crin Antonescu: Ne-am impacat!

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca a discutat marti cu seful PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar orice disputa de acum incolo va fi intr-un cadru privat. Ne-am.

Victor Ponta, despre disputele recente cu Crin Antonescu: Ne-am impacat

Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca s-a impacat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa schimburile acide de replici din ultimele zile generate de proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Sondaj Avangarde: Crin Antonescu, castigator la prezidentiale intr-o cursa cu Victor Ponta

Potrivit celui mai recent sondaj realizat de Avangarde, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Crin Antonescu ar ocupa primul loc, cu 26%, urmat de Victor Ponta, cu 24%.

Victor Ponta a anuntat iMPACAREA cu Crin Antonescu.

Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat ca a discutat in cursul zilei de marti cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar pe viitor orice disputa va fi pastrata in sedintele interne.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )