Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Banciu: S-a prezentat Elena Udrea impecabil la iCCJ, cu temele facute, cu unghiile taiate, a convins tot mapamondul de nevinovatia sa, mai putin pe magistrati (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: S-a prezentat Elena Udrea impecabil la iCCJ, cu temele facute, cu unghiile taiate, a convins tot mapamondul de nevinovatia sa, mai putin pe magistrati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, joi seara, decizia magistratilor iCCJ de a respinge contestatia Elenei Udrea, astfel ca deputatul a ramas in arest preventiv. Tot la clotani va ramane Elena Udrea in urmatoarele 3. continuă pe B1

Dorin Cocos a declarat ca regreta casatoria cu Elena Udrea. Mircea Badea: Este disperat! Nu mai poate in parnaie

Sunt absolut bulversat in legatura cu afirmatiile domnului Victor Ciutacu, care a prezentat o serie de declaratii ale lui Dorin Cocos despre Elena Udrea, a spus Mircea Badea in legatura cu dezvalurile facute.

Radu Banciu, despre ora de religie: Lasati-ne dracului in pace! Ne inchinam toata ziua ca niste tantalai! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre ora de religie in scoli. Moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu este de parere ca fiecare este liber sa aleaga in privinta acestui subiect. El a avut o.

Radu Banciu: Cristi Borcea traia in niste jenante conditii de lux in peniteciar. O ducea net mai bine decat orice om simplu din Romania (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ancheta demarata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), care a identificat o serie de nereguli la.

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

Radu Banciu: Ion Iliescu a fost cel care a si bulanit-o si impuscat-o pe coana Leana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre Ion Iliescu, care a implinit varsta de 85 de ani. El a rememorat episoade din perioada ceausista, cand Iliescu, apropiat al familiei fostului dictator, isi petrecea.

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre ministrul Elena Udrea

Intr-o noua postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea, echipa de comunicare a fostului ministrul al Dezvoltarii a readus in atentia publica un articol publicat de Elena Udrea in aprilie 2010 pe blogul personal in care vorbea despre introducerea standardelor de cost si eficientizarea cheltuirii banilor din bugetul de stat.

Radu Banciu, despre ziua lui Ion Iliescu: Va veni si un 3 martie linistitor, insa maine va fi unul imposibil de rumegat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, despre faptul ca premierul Victor Ponta i-a urat, luni, La multi ani! lui Ion Iliescu, cu o zi in avans. Victor Ponta s-a grabit sa ii spuna primul la multi ani lui.

Fotografia cu Elena Udrea pe care putini au vazut-o: Sunt singurii sheriffi care nu i-au luat sutienul

Felix Rache, realizatorul emisiunii Deziluzia Optica, a postat pe blog-ul sau o fotografie foarte sugestiva cu Elena Udrea. Elena Udrea si un prieten apropiat al lui Traian Basescu, Johnie Walker, politist texan.

Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile. Din spatele gratiilor, Udrea are grija de terenul lui Basescu de la Nana

Chiar daca este arestata preventiv, Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile si are grija si de terenul lui Basescu de la Nana. Udrea i-a gasit un inlocuitor lui Tudor Breazu, arestat si el preventiv in Gala.

Ruxandra Dragomir, pe Facebook: Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu?

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, prietena a Elenei Udrea, scrie pe contul sau de Facebook un mesaj catre Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii: Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu? Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume. Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama?, scrie Dragomir catre Topoliceanu. Postarea este ilustrata cu o fotografie dreapta) in care apar Elena Udrea si mama sa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )