Libnet.ro
UNICEF

11:16

Tariceanu acuza DNA de nereguli in cazul lui Sorin Oprescu

România Liberă România Liberă,
Tariceanu acuza DNA de nereguli in cazul lui Sorin Oprescu

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca actiunile Directiei Nationale Anticoruptie ar fi nepotriviri care au dus la arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu. continuă pe România Liberă

Ce spune Elena Udrea despre cazul lui Sorin Oprescu

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt.

Cum a ajuns DNA sa-l prinda cu banii marcati pe Sorin Oprescu sambata noaptea: primarul i-a cerut mituitorului sa-i dea banii, chiar daca acesta ceruse o amanare pentru ca ii murise bunicul

Procurorii DNA l-au prins sambata noaptea pe Sorin Oprescu cu bani marcati, despre care sustin ca provin dintr-o mita. Toata lumea s-a intrebat de ce sambata noaptea. Explicatia apare in referatul DNA pentru arestarea preventiva: Sorin Oprescu i-a cerut sambata dimineata presupusului mituitor sa-i aduca mita in aceeasi zi, la el acasa, desi omul sau de incredere ii spusese ca tocmai i-a murit bunicul.

Elena Udrea: Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare. Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, la retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Udrea subluiniaza ca deja a inceput lupta pentru scaunul edilului. Sorin .

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care il acuza: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat ca l-a vizitat pe primar in arest, ca Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru cei care s-au grabit sa-l acuze este Aveti putintica.

REFERAT DNA. Cum incerca Sorin Oprescu sa scape de interceptarile procurorilor DNA

Procurorii anticoruptie dezvaluie ce masuri de precautie ar fi luat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, in incercarea de a scapa de interceptarile procurorilor anticoruptie. Astfel, primarul general al Bucurestiului, obisnuia sa renunte la telefoanele mobile in timpul intalnirilor sau isi programa intalnirile in timpul noptii. De asemenea, Oprescu ar fi folosit un aparat de bruiaj, se arata in referatul de arestare preventiva al procurorilor DNA.

Sorin Oprescu, in arest preventiv

Decizia nu este definitiva Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Sorin Oprescu va fi dus in arestul Politiei Capitalei. ------------ * Managementul spagii la Primaria Capitalei: doua treimi din contract * Sorin Oprescu, primul primar din istoria Bucurestiului retinut de DNA Dupa ce in 2008, Sorin Oprescu a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat afumat din lume si cu cel mai greu tort cu fructe si frisca din lume, el a atins, ieri, performanta de a fi primul edil in functie al Bucurestiului retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Sorin Oprescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 00:10 Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Sorin Oprescu va fi dus in arestul Politiei Capitalei. * Avocat: Flagrantul nu exista * Alte 4 persoane au mai fost retinute pana acum in acest dosar ------------ * Managementul spagii la Primaria Capitalei: doua treimi din contract * Sorin Oprescu, primul primar din istoria Bucurestiului retinut de DNA Dupa ce in 2008, Sorin Oprescu a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat afumat din lume si cu cel mai greu tort cu fructe si frisca din lume, el a atins, ieri, performanta de a fi primul edil in functie al Bucurestiului retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Fericire maxima in fata Primariei Capitalei: biciclistii au iesit in strada si sarbatoresc retinerea primarului

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Mai multi biciclisti s-au adunat, duminica, in jurul orei 15. 00, in fata sediului Primariei Capitalei si il asteapta pe primarul general, Sorin Oprescu, care va ajunge acolo insotit de procurori si de mascati.

Oprescu, retinut de DNA. Ponta il gira pe primarul Capitalei: Merg pe mana lui Sorin Oprescu. Mereu am mers. Si el m-a sprijinit pe mine

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Premierul Victor Ponta declara in urma cu mai putin de o luna ca il sustine pe Sorin Oprescu pentru obtinerea unui nou mandat la Primaria Capitalei, fiind vorba despre un sprijin reciproc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )