Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Banciu, despre confiscarea armelor lui Voiculescu: E ca atunci cand vine preotul in casa, e momentul de dinaintea condamnarii (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre confiscarea armelor lui Voiculescu: E ca atunci cand vine preotul in casa, e momentul de dinaintea condamnarii (VIDEO)

Confiscarea armelor si cartuselor luiDan Voiculescu este momentul dinaintea condamnarii definitive, e ca atunci cand vine preotul in casa, a afirmat, vineri seara, RaduBanciu, in cadrul. continuă pe B1

Radu Banciu: Halep se agata de mingii ca inecatul de funie. il vedeam deja pe Gadea cu microfonul la finala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre semifinala de la Wimbledon, in care Simona Halep a pierdut in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Astazi n. r. joi) c.

Radu Banciu: Halep se agata de mingi ca inecatul de funie. il vedeam deja pe Gadea cu microfonul la finala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre semifinala de la Wimbledon, in care Simona Halep a pierdut in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Astazi n. r. joi) c.

Radu Banciu si B1 TV, proces pierdut cu Antenele: daune de cate 50 de lei si scuze publice in emisiunea Lumea lui Banciu

Radu Banciu a pierdut, alaturi de postul televiziune B1 TV, un proces intentat de Antena Group, Antena 2 S. si Antena 3, scrie paginademedia. ro. Judecatoria Sectorului 1 il obliga pe prezentator sa plateasca cate 50 de lei catre fiecare dintre reclamante si sa isi exprime scuzele in mod public.

Radu Banciu a pierdut procesul cu Antena! Iata ce despagubiri trebuie sa ofere!

Radu Banciu a pierdut procesul intentat de Antena Group, Antena 2 SA si Antena 3, pentru prejudiciu moral facut in urma celor spuse in emisiunea lui de la B1TV. Prezentatorul este obligat acum sa ofere despagubiri. Iata in ce consta acestea.

Radu Banciu: Prietenii greilor politici erau interlopii. in anii romantici ai democratiei nu exista justitie in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca toti greii politici au avut si au prieteni in lumea interlopa. Un lucru e cert si asta ar trebui sa ne.

Radu Banciu: in Romania cand intri in PNL e ca si cum ai intra intr-un closet din gara (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marti seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca in Romania cand intri in PNL e ca si cum ai intra intr-un closet din gara pe care nimeni nu-l.

Radu Banciu: Simona Halep se agata de mingii ca inecatul de funie (VIDEO)

Radu Baniu a vorbit, joi seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre semifinala de la Wimbledon, in care Simona Halep a pierdut in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Astazi n. r. joi).

Robert Turcescu: Noi documente despre afacerile lui Dan Voiculescu cu terenurile agricole ale statului

Robert Turcescu a publicat miercuri pe blog trei documente din care rezulta, sustine jurnalistul, metoda prin care Dan Voiculescu ar fi reusit sa se acopere legal pentru arendarea prin metoda concurs restrins de oferte a 2600 de hectare de teren din Giurgiu. Robert Turcescu sustine ca acest lucru a fost posibil cu complicitatea Agentiei Domeniilor Statului si a Ministerului Agriculturii care au modificat setul de proceduri in vigoare la acea vreme eliminand limita de 100 de hectare care puteau fi arendate prin metoda concurs restrans de oferte.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )