Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Banciu, despre decizia CCR: Este constitutional sa-l arestezi pe Dan Sova. Nu incepe si nu se termina planeta cu el (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre decizia CCR: Este constitutional sa-l arestezi pe Dan Sova. Nu incepe si nu se termina planeta cu el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre decizia Curtii Constitutionale in cazul senatorului Dan Sova. Judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca. continuă pe B1

Radu Banciu, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate: Aceasta afacere este Pacala si Tandala in societatea romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate, spunand ca aceasta afacere cu cardurile este Pacala si.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu, care doreste o noua tura la primarie: Ar mai vrea, daca se poate, sa-si duca la bun sfarsit promisiunile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre Sorin Oprescu, care mai vrea un mandat la primaria capitalei pentru a putea duce la bun sfarsit promisiunile.

Radu Banciu, despre mesajul Alinei Gorghiu de ziua Tineretului: Eu cred ca dumneavoastra nu stiti ce inseamna respect. Noiembrie 2014 nu aduce nimic nou (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre mesajul copresedintelui PNL Alina Gorghiu, postat pe Facebook, cu ocazia zilei Tineretului, pe 2 mai. Alina.

Ponta, despre hotararea Curtii Constitutionale in cazul Sova: Senatul trebuie sa aplice decizia CCR oricare este aceea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la faptul ca hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova a fost declarata neconstitutionala de CCR, ca Senatul va respecta decizia Curtii Constitutionale.

Tariceanu, despre hotararea CCR in cazul Sova: Pana nu vad motivarea, nu vreau sa speculez

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca decizia CCC referitoare la hotararea Senatului privind cererea DNA in cazul lui Dan Sova va fi pusa in aplicare, dar trebuie sa se astepte publicarea motivarii in Monitorul Oficial.

Ce spune Ponta ca se va intampla la Senat dupa decizia CCR pe cazul Sova

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat, miercuri, ca Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii Constitutionale.

Tariceanu, reactie la decizia CCR in cazul Sova: Senatul nu ia o decizie pana nu apare motivarea CCR in Monitorul Oficial

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza la decizia Curtii Constitutionale prin care hotararea de respingere a solicitarii DNA de arestare a lui Dan Sova a fost declarata neconstitutionala. Acesta afirma ca.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )