Libnet.ro
UNICEF

08:00

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu, care doreste o noua tura la primarie: Ar mai vrea, daca se poate, sa-si duca la bun sfarsit promisiunile (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Sorin Oprescu, care doreste o noua tura la primarie: Ar mai vrea, daca se poate, sa-si duca la bun sfarsit promisiunile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre Sorin Oprescu, care mai vrea un mandat la primaria capitalei pentru a putea duce la bun sfarsit promisiunile. continuă pe B1

Radu Banciu, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate: Aceasta afacere este Pacala si Tandala in societatea romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre problemele aparute cu noile carduri de sanatate, spunand ca aceasta afacere cu cardurile este Pacala si.

Radu Banciu, despre mesajul Alinei Gorghiu de ziua Tineretului: Eu cred ca dumneavoastra nu stiti ce inseamna respect. Noiembrie 2014 nu aduce nimic nou (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre mesajul copresedintelui PNL Alina Gorghiu, postat pe Facebook, cu ocazia zilei Tineretului, pe 2 mai. Alina.

Sorin Oprescu: in principiu doresc inca un mandat, daca bucurestenii sunt de acord

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, la Gandul Live, ca in principiu isi doreste inca un mandat la Primaria Capitalei, daca si bucurestenii sunt de acord. in principiu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )