Libnet.ro
UNICEF

09:45

Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost?

Adevărul Adevărul,
Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost?

Marele talent al lui Gabriel Cotabita, cantaretul care a suferit un stop cardio-respirator vineri, va fi subiect de discutie la Lumea lui Banciu de la B1 TV saptamani in sir, a anuntat jurnalistul Radu Banciu. in opinia acestuia, Gabriel Cotabita 59 de ani) se afla la un pas sa dea coltul. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica: inca o privare de libertate dupa asta cu bacsisu. Ne vom inghesui cu totii in magazine sambata. Va fi infern (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica. Deputatii PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu, care doreste o noua tura la primarie: Ar mai vrea, daca se poate, sa-si duca la bun sfarsit promisiunile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre Sorin Oprescu, care mai vrea un mandat la primaria capitalei pentru a putea duce la bun sfarsit promisiunile.

Radu Banciu, despre declaratiile Elenei Udrea la iesirea din penitenciar: Mi-e greu sa cred ca, dupa aceasta perioada, oamenii ar veni sa va mai sustina intr-un mod in care merita sa mai faceti politica (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre eliberarea Elenei Udrea din penitenciarul Targsor si despre declaratile fostului ministru. Te-au imbatranit 72.

Radu Banciu, despre decizia CCR: Este constitutional sa-l arestezi pe Dan Sova. Nu incepe si nu se termina planeta cu el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre decizia Curtii Constitutionale in cazul senatorului Dan Sova. Judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca.

Gabriel Cotabita a facut infarct! Este internat la Urgenta in stare grava!

Situatie dramatica pentru Gabriel Cotabita, care a fost gasit vineri dupa-amiaza inconstient intr-un hotel din Capitala. Acesta a suferit un atac de cord si a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost stabilizat. In prezent, cantaretul este intubat si respira doar cu ajutorul aparatelor.

Gabriel Cotabita se afla inca la terapie intensiva. Cantaretul ar fi avut o embolie, nu atac cardio-respirator (VIDEO)

Cantaretul Gabriel Cotabita, care a fost gasit inconstient vienri intr-un hotel din Capitala, este in continuare la terapie intensiva la Spitalul de Urgenta Floreasca, informeaza B1 TV. Initial s-a.

Gabriel Cotabita a trecut cu bine de coronografie, dar este in continuare asistat si ventilat mecanic

Gabriel Cotabita a trecut cu bine peste coronarografia pe care i-au facut-o medicii. Nu are leziuni pe artere, insa medicii trebuie acum sa vada daca i-a fost afectata activitatea.

Exclusiv: interviul OK! pe care l-a acordat Gabriel Cotabita cu o ora inainte de stopul cardiac

As prefera cand vorbesc despre femei sa beau un cappuccino. Asa am inceput sa vorbesc cu Gabriel Cotabita despre femei. La o cafenea intr-un colt de strada, pe un trotuar, in centru. Pe langa noi treceau tot felul de povesti. Noi o traiam pe a noastra. La o ora distanta sunt sunat si mi se spune ca Gabriel Cotabita a suferit un infarct.

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita

Prof. dr. Mircea Cinteza a declara ca solistul Gabriel Cotabita poate sa aiba leziuni cerebrale care pot fi reversibile sau nu din cauza stopului cardiac pe care l-a avut si a lipsei de oxigen in perioada in care a zacut in inconstienta.

Gabriel Cotabita, gasit inconstient intr-un hotel, a fost dus la Spitalul Floreasca. Cantaretul a facut stop cardiorespirator

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )