Libnet.ro
UNICEF

16:46

Radu Banciu, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica: inca o privare de libertate dupa asta cu bacsisu. Ne vom inghesui cu totii in magazine sambata. Va fi infern (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica: inca o privare de libertate dupa asta cu bacsisu. Ne vom inghesui cu totii in magazine sambata. Va fi infern (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre initiativa unor deputati de a inchide hipermarketurile duminica. Deputatii PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost?

Marele talent al lui Gabriel Cotabita, cantaretul care a suferit un stop cardio-respirator vineri, va fi subiect de discutie la Lumea lui Banciu de la B1 TV saptamani in sir, a anuntat jurnalistul Radu Banciu. in opinia acestuia, Gabriel Cotabita 59 de ani) se afla la un pas sa dea coltul.

Radu Banciu, despre declaratiile Elenei Udrea la iesirea din penitenciar: Mi-e greu sa cred ca, dupa aceasta perioada, oamenii ar veni sa va mai sustina intr-un mod in care merita sa mai faceti politica (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre eliberarea Elenei Udrea din penitenciarul Targsor si despre declaratile fostului ministru. Te-au imbatranit 72.

Radu Banciu, despre decizia CCR: Este constitutional sa-l arestezi pe Dan Sova. Nu incepe si nu se termina planeta cu el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre decizia Curtii Constitutionale in cazul senatorului Dan Sova. Judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu, care doreste o noua tura la primarie: Ar mai vrea, daca se poate, sa-si duca la bun sfarsit promisiunile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre Sorin Oprescu, care mai vrea un mandat la primaria capitalei pentru a putea duce la bun sfarsit promisiunile.

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )