Libnet.ro
UNICEF

07:46

Radu Banciu, despre institulul care a pus cosul minim pentru o familie de 4 copii la 2600 de lei: Sunteti nebuni! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre institulul care a pus cosul minim pentru o familie de 4 copii la 2600 de lei: Sunteti nebuni! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu raportul publicat in Monitorul Oficial in care se stipuleaza ca pentru o familie de 2 adulti si 2 copii este de ajuns un cos. continuă pe B1

Radu Banciu, despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremoniile de la Ateneul Roman: Nu-i crapa obrazul de rusine acestui taran care a venit la Bucuresti neincaltat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremonia de la Ateneul Roman, prin care Romania a preluat presedintia Consiliului Uniunii.

Radu Banciu, despre declaratia lui Breaz despre Eminescu: Cat de prost trebuie sa fii sa inchei fraza in acest mod? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile lui ministrului Culturii, Daniel Breaz, despre Mihai Eminescu. Ministrul Culturii, Daniel Breaz, pe care l-am.

Radu Tudor, despre recursul compensatoriu:Se poate interveni rapid, chiar cu o OUG

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit, miercuri, despre recursul compensatoriu, dar si despreefectele acestei legi. Se poate interveni rapid, chiar cu o OUG, daca tot am avut o ploaie de ordonante,.

Descoperiti. Tot adevarul despre barbatul care a emigrat din cauza PSD. Pe 7 mai cu Dragnea, pe 11 in SUA

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate in emisiunea Descoperiti adevarul despre omul cu naveta, emigrat in Statele Unite, din cauza intalnirii cu Liviu Dragnea din mai. in ultimele zile, a circulat pe.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )