Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre scandalul de la Externe: Angajata MAE are o vina limitata. Mediocrii sunt la ordinea zilei in lumea geopolitica (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre scandalul de la Externe: Angajata MAE are o vina limitata. Mediocrii sunt la ordinea zilei in lumea geopolitica (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in emisiunea de miercuri seara, despre scandalul de la Ministerul de Externe privind gafa facuta in timpul vizitei ministrului german al Afacerilor Extere, Walter Steinmeier, in Romania, care. continuă pe B1

Radu Banciu, despre retinerea lui Grebla: isi umileste meseria pentru jumatate de kil de zahar. Cum sa ajungi judecator si tu sa vinzi capre? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre retinerea fostului judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla, acuzat ca ar fi vandut, prin interpusi, cincizeci de capre, procurorii considerand ca acesta a.

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa.

Radu Banciu: La noi, cu cat electoratul este mai prost, cu atat puterea isi doreste sa il indobitoceasca si mai tare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea de restituire a banilor taiati din pensii si salarii pe care a insistat PSD in campania electorala. PSD-ul stie.

Ce spune Radu Mazare despre licitatia lui Strutinsky

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca licitatia omului de afaceri Sorin Strutinsky pentru paza bunurilor din Constanta a fost si legala si morala .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )