Libnet.ro
UNICEF

15:00

Radu Banciu, despre viata Reginei Ana: Sunt niste amintiri care meritau sa ramana in cartea de istorie. Din pacate, sunt prafuite acum de toata zoaia politicii romanesti care trebuia sa iasa la rampa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre viata Reginei Ana: Sunt niste amintiri care meritau sa ramana in cartea de istorie. Din pacate, sunt prafuite acum de toata zoaia politicii romanesti care trebuia sa iasa la rampa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea Reginei Ana. O salba intreaga de declaratii si de condoleante nepotrivite s-au adunat. S-au. continuă pe B1

Monarhistii, despre moartea Reginei Ana: Avea ceva deosebit, era unica, stia sa se apropie de oameni!

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale.

Monarhistii din Romania, despre moartea Reginei Ana: Este o mare pierdere, ne doream sa stea cu noi cat mai mult timp

Regina Ana a murit. Monarhistii din Romania sunt in doliu, odata cu moartea Reginei Ana. Ei si-au exprimat regretul profund pentru pierderea Majestatii sale.

Presedintele Republicii Moldova:Am aflat cu adanca tristete despre moartea Reginei Ana a Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis luni, 1 august, un mesaj de condoleante familiei regale a Romaniei, la moartea Reginei Ana.

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Reginei Ana: Este o pierdere grea pentru MS Regele Mihai I, cat si pentru poporul roman

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca decesul Reginei Ana este o pierdere grea pentru poporul roman, informeaza Agerpres. Am aflat cu profunda tristete si regret.

Momente-cheie din viata Reginei Ana alaturi de Regele Mihai, care au schimbat istoria. intaia oara l-am salutat pe Rege pocnind calcaiele, ca un soldat

Impresionanta poveste de dragoste dintre cei doi ascunde numeroase momente profund emotionate, clipe de cumplita cumpana si de intristare, dar si multe situatii care starnesc amuzamentul.

Istoric aradean, despre moartea Reginei Ana: Funeraliile care se vor organiza au menirea sa o plaseze in galeria reginelor Romaniei

Aradenii deplang si ei moartea Reginei Ana, mai ales ca fosta sotie a Regelui Mihai este legata de melagurile din aceasta, la Castelul Regal de la Savarsin.

Radu Banciu: Se vede clar astazi ce a ramas din presa din Romania, trebuie sa ne uitam la baiatul de la GSP daca vrem sa vedem o ancheta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si mesajul postat de Sorin Ovidiu Vintu pe pagina personala.

Radu Banciu: Prost e ala care nu cere. Tariceanu a cerut doua milioane, pana la urma s-a negociat ca in piata la gogosari si s-a ajuns la un milion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si faptul ca viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat .

Ion Iliescu: Am aflat cu tristete vestea mortii Reginei Ana si transmit intreaga mea compasiune pentru aceasta grea pierdere Regelui Mihai si membrilor familiei regale

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat luni un mesaj pe blogul sau, in urma anuntului Casei Regale a Romaniei privind moartea Reginei Ana. Ion Iliescu transmite intreaga compasiune pentru.

Istoric zalauan, la moartea Reginei Ana: Familia regala a avut un sfetnic bun in Salaj: pe Corneliu Coposu

Salajenii sustinatori ai monarhiei deplang moartea Reginei Ana, cu atat mai mult cu cat Majestatea sa a facut cateva vizite in judet.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )