Libnet.ro
UNICEF

17:00

Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa decesul actritei Stela Popescu: Pica bine pentru oamenii simpli care petrec aceste zile de doliu, pentru ca moartea e ce joaca romanii cel mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decesul actritei Stela Popescu la varsta de 81 de ani, afirmand ca a picat bine, ca perioada, pentru romanii simpli care tr. continuă pe B1

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Flick Domnul.

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand.

Florin Piersic deplange disparitia actritei Stela Popescu: Sunt terminat! E ca si cum ar fi plecat cineva din familia mea

Stela Popescu A MURIT Sunt uluit, sunt terminat. Pur si simplu nu-mi vine sa cred, a spus Florin Piersic, joi, la Antena 3. E ca si cum ar fi plecat cineva din familia mea, a mai.

Stela Popescu a murit. Mesajul emotionant pe care l-a transmis Mircea Diaconu

Stela Popescu a murit. Mircea Diaconu si-a exprimat regretul pentru decesul actritei Stela Popescu, declarand, joi, pentru Agentia de presa News. ro, ca artista a fost ca o flacara tot timpul,.

Stela Popescu a murit. Dosar de moarte suspecta in cazul actritei

Stela Popescu a murit. Politia a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTA in cazul mortii actritei Stela Popescu. Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Stela Popescu a murit. Angela Similea, despre moartea marii actrite: Sunt socata

Stela Popescu a murit. Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat ca este socata de moartea actritei Stela Popescu si ca a aflat din presa de acest lucru. Stela Popescu a.

Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O stiu personal de cand umblam pe sub masa la care statea

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a publicat un mesaj in care sustine ca regreta moartea actritei Stela Popescu, o persoana pe care o cunostea de cand umbla pe sub masa la care statea si pe care o intalnise in urma cu cateva zile pentru a discuta de noi proiecte.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )