Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu, dupa abrogare: Politica pana la urma creeaza si surprize si nu intotdeauna esti multumit cu ce faci astazi cand iti vine sa te razgandesti maine (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa abrogare: Politica pana la urma creeaza si surprize si nu intotdeauna esti multumit cu ce faci astazi cand iti vine sa te razgandesti maine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre evenimentele din ultimele zile, cand guvernul a decis sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal. continuă pe B1

Radu Banciu: Iertati-ma, doamna Grindeanu, sotul dumneavoastra isi merita soarta. Dupa asemenea greseli nu mai poti sa conduci o tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca premierul Sorin Grindeanu a declarat ca nu il va demite pe ministrul Justitiei in urmatoarele.

Ce urmeaza dupa abrogare. Nu anticipate! PSD, obligat sa guverneze responsabil

Foto: Dan Mihai Balanescu)Abrogarea ordonantei 13 marcheaza o mare victorie a strazii, la doua saptamani dupa izbucnirea primelor proteste care au culminat cu cele mai mari manifestatii din Romania de dupa 89. Guvernul Grindeanu, Dragnea si PSD au dat inapoi in fata unul val de furie populara fara precedent. Puterea instalata dupa alegerile din 11 decembrie s-a comportat abuziv, incercand sa legalizeze furtul prin manevre oculte si sa scape de raspundere penala mai multi politicieni sau persoane influente. Ce urmeaza? In nici un caz prelungirea crizei politice prin fortarea nesabuita a unor alegeri anticipate. PSD a castigat alegerile cu un scor masiv, are mai departe ca partid toata legitimitatea de a guverna.

Lider PSD Bihor: Daca dupa abrogare oamenii raman in strada devine limpede ca scopul e altul si ca unii, inclusiv Iohannis, incearca sa darame un Guvern legitim

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, afirma ca, daca dupa ce Guvernul va abroga ordonanta de modificare a codurilor penale, oamenii nu renunta la proteste si raman in strada, atunci devine limpede ca scopul acestor manifestari este altul si.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )