Libnet.ro
UNICEF

18:15

Radu Banciu: Macar in era lui Cacarau sa scapam de corvoada bacalaureatului

B1 B1,
Radu Banciu: Macar in era lui Cacarau sa scapam de corvoada bacalaureatului

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca singura solutie ca in Romania sa nu mai existe in fiecare an scandaluri de frauda la Bacalaureat. continuă pe B1

Radu Banciu: Macar in era lui Cacarau sa scapam de corvoada bacalaureatului, s-asa nu i-a placut scoala

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca singura solutie ca in Romania sa nu mai existe in fiecare an scandaluri de frauda la Bacalaureat.

Radu Banciu: Nadia Comaneci arata infiorator, cel putin la fata, mai bine n-ar mai iesi din casa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca atacurile sale la adresa fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a pozat intr-un pictorial sexy la o.

Radu Banciu: Nadia Comaneci arata infiorator, cel putin la fata, mai bine n-ar mai iesi din casa (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca atacurile sale la adresa fostei gimnaste Nadia Comaneci, care a pozat intr-un pictorial sexy la o.

Radu Banciu: Iulia Vantur vea sa ne arate ca nu s-a casatorit, iar indianul ei a devenit un fel de Mister Pink

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, pe prezentatoarea TV Iulia Vantur, care sustine vehement ca nu s-a maritat cu actorul indian Salman.

Radu Banciu: Iulia Vantur vrea sa ne arate ca nu s-a casatorit, iar indianul ei a devenit un fel de Mister Pink

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre prezentatoarea TV Iulia Vantur, care sustine vehement ca nu s-a maritat cu actorul indian Salman.

Radu Banciu nu se dezminte! O face pe Nadia Comaneci botoxata si penibila!

Radu Banciu pare sa nu aiba limite si ajunge sa o jigneasca pe Nadia Comaneci in ultimul hal. Jurnalistul de la B1TV o catalogheaza pe sportiva drept botoxata si penibila, si ca merita sa fie plesnita putin. Continue reading .

Radu Banciu: A cucerit-o turcul fermecator pe Andreea Marin masandu-i coloana facuta franjuri dupa bataile primite de la sot

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cum s-a infiripat relatia dintre Andreea Marin si fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc, cand vedeta de.

Radu Banciu: A cucerit-o turcul fermecator pe Andreea Marin masandu-i coloana facuta franjuri de la bataile sotului

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cum s-a infiripat relatia dintre Andreea Marin si fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc, in momentul in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )