Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu: Mazare vrea sa aduca slugile lui la DNA. Procurorii ar trebui sa-l salte numai cat se uita la fata lui (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Mazare vrea sa aduca slugile lui la DNA. Procurorii ar trebui sa-l salte numai cat se uita la fata lui (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, atacul dur pe care l-a facut Radu Mazare la adresa Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe B1

Radu Banciu: Doamna Firea, e mai rusinos sa ai un copil care ia nota 1,2 la bacalaureat decat sa n-ai copii (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, numeroasele reactii aparute in presa dupa atacul Gabrielei Firea la adresa lui Klaus Iohanni.

Radu Banciu: Firea spune ca Iohannis nu e bun de presedinte pentru ca nu are copii. Dar Iliescu avea copii? El cum a putut conduce 10 ani? (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, afirmatiile Gabrielei Firea, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD,.

Radu Banciu: Sorin Rosca Stanescu va sta 10 luni in puscarie. Va fi inca unul care va scrie mai mult decat a citit (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu la doi ani de inchisoare cu executare in .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )