Libnet.ro
UNICEF

20:45

Radu Banciu: Mihaela Radulescu nu poate sa traiasca fara imbecilitati

B1 B1,
Radu Banciu: Mihaela Radulescu nu poate sa traiasca fara imbecilitati

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, informatiile furnizate de Mihaela Radulescu privind cadoul pe care l-a primit de la iubitul ei, Dani OtilMihaela. continuă pe B1

Radu Banciu o face praf pe Mihaela Radulescu! Ce spune despre casnicia ei cu Elan Schwartzenberg!

Mihaela Radulescu pare a fi in ultima vreme atacata din toate partile. Dupa ce in urma cu putin timp a fost ironizata de Marina Almasan si atacata dur de primarul Radu Mazare, Mihaela a devenit acum tinta atacurilor lui Radu Banciu. Continue reading .

Radu Banciu, despre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg: Nu exista iubire cand ala are ditamai cardul

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, relatia pe care Mihaela Radulescu a avut-o cu Elan Schwartzenberg, apreciind ca intre cei doi nu a existat nicio.

Radu Banciu ataca din nou! Dupa Ramona Badescu si Mihaela Radulescu, Adela Popescu a intrat in gura lupului!

Radu Banciu si-a facut in ultima perioada un obicei din a face comentarii acide pe seama vedetelor autohtone. Dupa ce pana acum i-au cazut victime Ramona Badescu, Nadia Comaneci sau Mihaela Radulescu, a venit de aceasta data randul Adelei Popescu sa intre in gura lupului. Continue reading .

Motivul supararii lui Radu Mazare pe Mihaela Radulescu: Mai multe terenuri din Constanta, puse sub sechestru de DNA

S-a aflat ce l-a facut pe Mazare sa lanseze jigniri fara precedent la adresa Mihaelei Radulescu. La mijloc ar fi niste terenuri care fac obiectul unui dosar deschis la DNA pe numele primarului de Constanta.

Iata regimul care a ajutat-o pe Mihaela Radulescu sa ajunga la silueta perfecta pe care o afiseaza astazi!

Mihaela Radulescu pare sa sfideze trecerea anilor si afiseaza un fizic de exceptie. Cu toate ca in perioada sarcinii vedeta a acumulat un surplus de kilograme, aceasta a reusit sa revina rapid la silueta perfecta de odinioara, gratie unui regim alimentar sanatos, dar si cu ajutorul sportului. Continue reading .

Caru' cu Vedete: Alexandra Stan are mari probleme cu vocea; N-a fost nimic intre Mihaela Radulescu si sotul ei, Elan Schwartzenberg. Vezi cine face afirmatia halucinanta; Cel mai neasteptat cuplu din industria muzicala. Smiley o mangaie plin de dorinta p

Alexandra Stan are mari probleme cu vocea. Se spune ca un necaz nu vine niciodata singur. Dupa ce a ramas cu sechele in urma bataii incasate de la impresarul Marcel Prodan. N-a fost nimic intre Mihaela Radulescu si sotul ei, Elan Schwartzenberg. Vezi cine face afirmatia halucinanta. Mihaela Radulescu a fost din nou atacata, de data aceasta de un jurnalist.

Radu Banciu: Becali va deveni in cele din urma scriitor, toti borfasii care sunt la puscarie vor deveni o noua natiune de scriitori

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre eventualitatea ca Gigi Becali sa devina scriitor in perioada petrecuta in penitenciar, spunand ca.

Radu Banciu: Adela Popescu are un fund bine crescut, exact ca painea lui Victor Ponta, umflata cu 9%

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, fotografiile cu Adela Popescu in vacanta, pe plaja, admirandu-i fundul crescut ca painea lui Ponta, cu.

Marina Almasan o numeste diva functionala, iar Radu Mazare o acuza de adulter! Cum reactioneaza Mihaela Radulescu?

Dupa ce in urma cu putin timp a fost ironizata de Marina Almasan, a venit randul primarului Radu Mazare sa iasa in public cu un atac dur la adresa Mihaelei Radulescu. Edilul Constantei a facut cateva dezvaluiri si acuzatii de adulter la adresa Mihaelei. Aceasta nu a stat cu mainile in san, ci i-a dat rapid replica lui Mazare. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )