Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Banciu, recomandare pentru Adamescu: Mai bine fugeai 30 de zile in Mauritius si urmareai de acolo Cupa Mondiala de fotbal

B1 B1,
Radu Banciu, recomandare pentru Adamescu: Mai bine fugeai 30 de zile in Mauritius si urmareai de acolo Cupa Mondiala de fotbal

Jurnalistul Radu Banciu i-a recomandat omului de afaceri, DanAdamescu, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca in loc de arestul Politiei putea sa aleaga. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e normal sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in revista.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e firesc sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in.

Radu Banciu: Iliescu crede ca PPDD trebuie cooptat pentru a asigura o sustinere parlamentara stabila guvernarii, cred ca la fel ii vorbeste si doamnei Nina acasa

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cooptarea PPDD-ului la Guvernare, alaturi de PSD, asa cum a comentat-o Ion Iliescu. Ion Iliescu si-a.

Radu Banciu: PSD-ul are un os in gat si acest os este insusi Dan Diaconescu (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, posibila colaborare dintre PSD si PPDD. in momentul de fata, PSD-ul are un os in gat si aces.

ii invit pe consumatorii romani sa isi constientizeze mai bine drepturile

Voi vizita Romania intr-un moment important, la numai cateva zile dupa alegerile europene care au aratat in mod clar ca Uniunea Europeana trebuie sa faca mai bine cunoscute beneficiile sale pentru cetateni si sa ii ajute in viata de zi cu zi.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

Fostul antrenor al Simonei Halep: Simona se misca mai bine ca Sharapova, are un joc mai variat ca al ei

Simona se misca mai bine ca Sharapova si are un joc mai variat ca al ei, a declarat fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3. Adrian Marcu a.

Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa joace mai bine

Simona Halep a impresionat la Roland Garros, competitie unde a ajuns pana in sferturi. Trebuie sa joace mai bine decat pana acum, locul patru e foarte bun, desi poate sa ajunga mai sus, a precizat Ilie Nastase.

Radu Banciu: Klaus Iohannis spune lucruri coerente si de bun simt, dar nu trece sticla

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, imaginea lui Klaus Iohannis, care a preluat interimatul la PNL dupa demisia.

Salariu mediu net a ajuns la 1.735 de lei in aprilie. Care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine

Castigul salarial mediu nominal brut a crescut in aprilie cu 1,7% fata de martie, la 2. 395 de lei, iar cel net a inregistrat aceeasi evolutie, situandu-se la 1. 735 lei, cu cele mai mari valori in intermedieri financiare si cele mai mici in hoteluri si restaurante, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )