Libnet.ro
UNICEF

13:45

Radu Banciu: Ruperea USL e ca destramarea URSS, e mare lucru sa fii contemporan cu asemenea eveniment

B1 B1,
Radu Banciu: Ruperea USL e ca destramarea URSS, e mare lucru sa fii contemporan cu asemenea eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca ruperea USL poate fi asemanata cu destramarea URSS-ului, spunand ca este un mare lucru sa fii. continuă pe B1

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia.

Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie, transmite Mediafax.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Crin Antonescu are o agenda secreta si de aceea doreste ruperea USL, a declarat in urma cu putin timp Daniel Constantin. Liderul conservator participa acum la sedinta PSD, unde se discuta soarta Uniunii.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Radu Banciu: Averile lui Ianukovici, de tipul seicilor din Orient

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, subiectul averilor fostului presedinte al Ucrainei, comparandu-le cu cele ale seicilor din.

Ce spune Udrea despre ruperea USL.

USL se va rupe pana luni, este un scandal intre Victor Ponta si Crin Antonescu generat doar din dorinta de a castiga alegerile prezidentiale, a declarat vineri la Targoviste deputatul Elena Udrea. Este finalul unei guvernari care nu a adus nimic bun Romaniei. Se termina cu un mare scandal. Evident exista lupta acum intre PSD si PNL, fiecare sa il faca pe celalalt vinovat in fata propriului electorat. Pierde, din pacate, Romania, pierd cetatenii, care asista neputinciosi la un scandal intre .

Blaga, despre ruperea USL: Nu pleaca cainele de la macelarie.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca nu crede ca se va rupe USL, deoarece nu pleaca cainele de la macelarie, relateaza Mediafax. Nu cred ca se va rupe USL, este o alianta care guverneaza prost de 21 de luni Romania. ) Am sa folosesc o expresie a unui coleg liberal din Senat, Puiu Hasotti: nu pleaca cainele de la macelarie, a afirmat Blaga inainte de sedinta BPN al PDL. Citeste si: UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD El a spus ca Crin Antonescu de astazi nu este diferit .

Ruperea USL: o treime din judete intra in razboi fratricid

Daca USL se va rupe, va incepe razboiul si in teritoriu intre social-democrati si liberali, pentru ca in 13 judete din tara presedintele Consiliului Judetean va reprezenta un partid, iar primarul resedintei de judet un alt partid din alianta aflata pe moarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )