Libnet.ro
UNICEF

15:46

Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Constantin, PC: Ruperea USL este doar o formalitate

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie. continuă pe Wall-Street Ro

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia.

Daniel Constantin crede ca ruperea USL este posibila in conditiile in care PNL nu da dovada de flexibilitate

Presedintele PC,DanielConstantin, a vorbit recent despre sansele ca USL sa mai aiba viitor, precizand ca o rupere a Uniunii este posibila in cazul in care liberalii nu dau dovada de flexibilitate.

Daniel Constantin, despre soarta USL: Asteptam o decizie din partea lui Crin Antonescu

Liderul PC, Daniel Constantin, spune, intrebat daca mai exista o sansa ca USL sa nu se rupa, ca toata lumea asteapta o decizie din partea lui Crin Anronescu, el sustinand ca, indiferent ce se va.

Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agenda ascunsa

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda ascunsa sau mai veche a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie, transmite Mediafax.

Daniel Constantin: Nu dorim ruperea USL

Crin Antonescu are o agenda secreta si de aceea doreste ruperea USL, a declarat in urma cu putin timp Daniel Constantin. Liderul conservator participa acum la sedinta PSD, unde se discuta soarta Uniunii.

Subiectele zilei: Planurile PNL de dupa iesirea de la guvernare; Cum are de gand sa cheltuiasca Oprescu un miliard de euro din banii bucurestenilor; Daniel Constantin: Ruperea USL este foarte greu de evitat. Am foarte multe lucruri sa-i reprosez lui Crin

Cum am devenit persona non-grata in Ucraina. De ce nu m-au lasat granicerii ucraineni sa ajung la Kiev. Joi dupa-amiaza, in timp ce mergeam spre Kiev, granicerii ucraineni mi-au interzis accesul in Ucraina desi aveam rezervare la. DW: Despre umanitatea subsidiara.

Daniel Constantin (PC): Trebuie sa ramanem cu aceasta criza in zona politica, si nu in cea guvernamentala

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sambata la Cluj ca daca mai exista o singura sansa ca alianta cu PNL sa fie salvata, aceasta ar trebui folosita, transmite Agerpres. Liderul conservator a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca era stabilit de foarte multa vreme ca PSD, UNPR si PC sa mearga pe liste comune la alegeri si ca acest lucru s-a discutat inclusiv in prezenta liderilor liberali.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD. Ponta: Sper ca liberalii sa nu sacrifice USL pentru ...

UPDATE: Seful PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, conform Mediafax. El a mai spus ca liderul liberal Crin Antonescu are o agenda ascunsa. Observam cu totii ca, din pacate, asistam la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu. Facem eforturi cu totii, dar se pare ca nu mai exista dorinta din partea cealalta. Deci, asa cum constatati, degeaba facem eforturi daca nu se doreste lucrul acesta, a adaugat Constantin. Intrebat daca e doar o formalitate .

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )